free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει με Χασάπη η Ελπίδα

Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων ανανέωσε τη συνεργασία της με τον 53χρονο προπονητή.

Η υλοποίηση του προγραμματισμού για την ερχόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και, μάλιστα, με γοργούς ρυθμούς. Στις τάξεις του συλλόγου των δυτικών προαστίων έχει σχηματιστεί το νέο διοικητικό συμβούλιο, ενώ έχουν ληφθεί και οι πρώτες αποφάσεις για το αγωνιστικό κομμάτι.

Στην τεχνική ηγεσία των «πράσινων» παραμένει ο Φάνης Χασάπης, το έργο του οποίου κρίθηκε επιτυχημένο για ακόμη μία σεζόν. Στο πλευρό του 53χρονου προπονητή θα εξακολουθήσει να βρίσκεται ο γυμναστής Βασίλης Βιδιακίτης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Κιούπης. Ο Φάνης Χασάπης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, επισημαίνοντας πως η ομάδα του θα πάει συντηρητικά σε ακόμη ένα πρωτάθλημα.

«Θα πορευθούμε ως επί το πλείστον με νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες μας. Το μπάτζετ μας θα είναι μειωμένο σε σχέση με πέρσι. Θα προσπαθήσουμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας και με κάποιους ποδοσφαιριστές που είχαν συνεργασία διάρκειας ενός έτους, αλλά θα κινηθούμε στα μέτρα του δυνατού, μακριά από υπερβολές» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής.

Related posts

Άρης Πετρούπολης-Χολαργός 1-1

Abola Team 3

Σε τουρνουά παλαιμάχων οι βετεράνοι του Ρουφ τη Μ. Τετάρτη με ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS και Δραπετσώνα

Abola Team 3

Εντείνονται οι ζυμώσεις στην Ελευθερούπολη

Ρένος Γιαμπουράς