free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Στην ΑΠΕ Λαυρεωτική και τη νέα σεζόν οι Γιαχάεβ – Χάλαρης!

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν βασικότατες μονάδες και συνεχίζουν στην Λαυρεωτική

 

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός στην ΑΠΕ Λαυρεωτική εν όψει της νέας σεζόν! Από την στιγμή που η διοίκηση -υπό την προεδρία του Βασίλη Πολύμερου- τελείωσε ιδανικά το θέμα προπονητή με την πρόσληψη του Θανάση Πετούρη, πλέον έχει μπει σε εφαρμογή το πλάνο των ανανεώσεων και των μεταγραφικών κινήσεων. Στο πρώτο κομμάτι η ΑΠΕΛ προχωρά δυναμικά και μάλιστα ήδη ήρθε σε συμφωνία με δύο σημαντικότατους ποδοσφαιριστές, που αποτελούν βασικότατες μονάδες…

Ο λόγος για τους…

Βαλεντίνο Γιαχάεβ: Ο 30χρονος άσος αποτελεί παίκτη – βαρόμετρο για την ΑΠΕ Λαυρεωτική και κάνει τη διαφορά στην μεσοεπιθετική γραμμή. Προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν με 18 γκολ πέρυσι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Να θυμίσουμε πως ο Γιαχάεβ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λαυρίου, ενώ πρόπερσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Κορωπίου επίσης με εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Γιώργο Χάλαρη: Όσον αφορά τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό τα λόγια είναι περιττά. Επί σειρά ετών αγωνίστηκε στο υψηλότατο επίπεδο (Α’ Εθνική) με την φανέλα της Χαλκηδόνας – Ατρομήτου, ενώ γενικότερα έχει διαγράψει μια σπουδαία καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αποτελεί έναν από τους καλύτερος στόπερ της κατηγορίας και είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας για την ΑΠΕΛ εν όψει της νέας σεζόν.

***Το ΔΣ της ΑΠΕΛ Λαυρεωτικής εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α Δημήτρη Γιαρενη και στα νεοεκλεγέντα μέλη. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους.

 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Η αγωνιστική δράση του Σαββάτου (2/12)

Abola Team

“Ανεβαίνει” το Κρυονέρι, 2-0 τον ΠΑΟ Καλυβίων

Abola Newsroom

ΕΠΣΑNA: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 11-12/2

Abola Newsroom