free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Αθηναϊκό

Οι εξελίξεις στον σύλλογο του Βύρωνα προχωρούν, πλέον, με γοργούς ρυθμούς, με τελικό σκοπό τον σχηματισμό της διοίκησης που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας των Αθηνών.

Ήδη έχει εκλεχθεί νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα συνέλθει σε Σώμα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Χωρίς να μπορεί να σημειωθεί κάτι με απόλυτη βεβαιότητα, όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στην προεδρία του συλλόγου ο Γιώργος Φλαμπούρης. Άλλωστε, ο γνωστός διοικητικός παράγοντας θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί πλέον με τον Αθηναϊκό, από τη στιγμή που δεν θα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια συνεχούς και ανελλιπούς προσφοράς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, πρωτεύον ζήτημα για τους «λόρδους» είναι αυτό του προπονητή. Φαντάζει σχεδόν σίγουρο πως στη θέση αυτή θα παραμείνει ο Τάσος Τασιόπουλος, ο οποίος άλλωστε είχε επιτυχημένη θητεία, οδηγώντας την ομάδα στην επάνοδό της στα… σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

 

 

Related posts

Η Αγ. Παρασκευή 1-0 εκτός τον Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 3

Δύο στα δύο με Γιάννη Παπαδημητρίου τα Πετράλωνα, 2-0 την Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Αποχώρησε από το Ηράκλειο ο Γιώργος Τσαμόπουλος

Abola Team 2