free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει με Δελτίο Τύπου στις 29-6-2016

 

 Η Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πειραιά αναφορικά με τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής σεζόν 2016-2017 κάνει γνωστά τα εξής:

*Η έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι προγραμματισμένη για το Σ/Κ 24-25 Σεπτεμβρίου 2016.

*Η έναρξη των Πρωταθλημάτων Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι προγραμματισμένη για το Σ/Κ 1-2 Οκτωβρίου 2016.

*Η έναρξη του Κυπέλλου( α΄ φάση μόνο με σωματεία Β΄- Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας) είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σ/Κ, 10 -11 Σεπτεμβρίου 2016.

*Οι αγώνες της 2ης Φάσης του Κυπέλλου – με την συμμετοχή των νικητριών ομάδων της 1ης Φάσης και των ομάδων της Α΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας – είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σ/Κ 17-18 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι δηλώσεις  συμμετοχής των σωματείων σε Πρωταθλήματα και Κύπελλο θα μπορούν να   υποβληθούν στην  γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙA μέχρι και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.

*Οι προυποθέσεις για τις δηλώσεις συμμετοχών των σωματείων μας στα πρωταθλήματα Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα γνωστοποιηθούν από την Επιτροπή με νεώτερη ανακοίνωση, αφού σε σχέση με πέρυσι υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις.

 

 *Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ανακοινωθεί, ότι κατόπιν πρότασης του κ. Χρ. Σδρένια ( προέδρου του Ατρόμητου Πειραιά -και μέλους του Δ.Σ. του Δήμου Πειραιά),  αλλά και γενικότερης αποδοχής του συνόλου των σωματείων  της Ε.Π.Σ.Πειραιά,  ο  φετινός θεσμός του Κυπέλλου Πειραιά θα πάρει την ονομασία «ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ» στην μνήμη του  πατέρα του  κ. Βαγγέλη Μαρινάκη – προέδρου του Ολυμπιακού και μέγα χορηγού του Πειραικού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

 Μια απόφαση που θα επικυρωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ε.Π.Σ. Πειραιά στο προσεχές Δ.Σ 

 

 

 

 

ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΒΙΚΥ

Related posts

Κλήσεις στις Μικτές Παίδων και Νέων του Πειραιά για φιλικά την Δευτέρα 14/5 με Αμφιάλη και Πανιώνιο

Abola Team 3

Οι παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (20 & 21/5) στον Πειραιά

Abola Team 3

Οι πρώτοι σκόρερ στα μέχρι τώρα παιχνίδια στα πρωταθλήματα του Πειραιά

Abola Team 3