free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζονται οι επαφές στην Ένωση Καισαριανής

 

Η διοίκηση της Ένωσης Καισαριανής μαζί με το τεχνικό επιτελείο, συνεχίζει τις επαφές για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας όσο και για την παραμονή αξιόλογων ποδοσφαιριστών.

Ως εκ τούτου, από το νεότευκτο σύλλογο ανακοίνωσαν την παραμονή στην ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, των ποδοσφαιριστών Βουτυρά Αντώνη, Αρναρέλη Δημήτρη, Αϊβάζη Φώτη και Δημητριάδη Απόστολο. Θα υπάρχει συνεχή ενημέρωση για τις ανανεώσεις όσο και για τις νέες προσθήκες, αναφέρουν χαρακτηριστικά από τους «κιτρινόμαυρους».Επίσης ο πρόεδρος κ. Αβορίτης Ιωάννης δήλωσε τα εξής: «Στόχος μας κατά την μεταγραφική περίοδο αποτελεί η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Για αυτό σαν διοίκηση κινούμαστε σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας  και του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Ο στόχος της ομάδος είναι να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Η προετοιμασία ξεκινάει 10 Αυγούστου υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου με προπονητή τον κ. Πάσχο Αυγέρη, γυμναστή τον κ. Δαβή Χρήστο, Τεχνικό Διευθυντή τον κ. Γάκη Σάκη και Έφορο τον κ. Αθανασίου Παναγιώτη».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Η Μπαρτσα προχωρησε σε μια πολυ καλη μεταγραφη με τον 17χρονο

Abola Team 2

Ανθούπολη-Γκυζιακός 0-2: Τρεις αποβολές στο παιχνίδι, με εννέα παίκτες τελείωσαν το ματς οι νικητές

Abola Team 3

Η διάρκεια και η σταθερότητα στην απόδοση είναι ο στόχος του ΠΑΣ Γαλάτσι όπως δήλωσαν οι Θανάσης Ζαμπούρας και Παν. Κωτσοβός

Abola Team 3