free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Χρήσιμες ενημερώσεις για σοβαρά θέματα από τον Σύνδεσμο Προπ. Αν. Αττικής

 

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής (ΣΥ.Π.Π.Α.Α.) εξέδωσε ενημερωτική ανακοίνωση

Αναλυτικά:

Αγαπητοί συνάδελφοι θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε στα εξείς σοβαρά θέματα τα οποία πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας :

Α.Ποδοσφαιριστής εν ενεργεία δεν μπορεί να έχει ταυτότητα προπονητή τριετίας από την Ε.Π.Ο. ή ταυτότητα προπονητή από την Ένωση μας .Πρέπει να καταθέσουν την ταυτότητα τριετίας στην Ε.Π.Ο. και να δηλώσουν να είναι ανενεργή για όσο διάστημα είναι ποδοσφαιριστές..

Β. Ποδοσφαιριστής ή άλλος παράγοντας που θα είναι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα με άλλη ιδιότητα πλην του προπονητή δεν θα του επιτρέπετε από τον διαιτητή να δίνει εντολές και να υποκαθιστά τον διπλωματούχο προπονητή που έχουμε ζητήση από την Ένωση μας να υπάρχει. από τα τμήματα υποδομής μέχρι το αντρικό τμήμα που σε μεγάλο βαθμό το έχουμε πετύχει.

Γ. Σεβόμενοι όλους τους συναδέλφους αλλά και σεβόμενοι τον θεσμικό μας ρόλο σας ενημερώνουμε ότι όσοι συνάδελφοι έχετε δίπλωμα UEFA C και θέλετε να προπονήσετε αντρικά τμήματα θα πρέπει μέσα στην σεζόν που διανύουμε να παρακολουθήσετε σχολή για το UEFA B. Σας προλαβαίνουμε να σας πούμε ότι ξέρουμε την δυσκολία να μπείτε σε σχολή UEFA B .

Για τον λόγο αυτό θα ζητήσουμε επίμονα να γίνει σχολή στην Ανατολική Αττική. Όμως μην επαναπαύεστε σε αυτό γιατί υπάρχει πρόβλημα με άλλους συναδέλφους οι οποίοι έχουν διπλώματα Β & Α σε υπερδιπλάσιο αριθμό από τις ομάδες και έχουν και αυτοί το δίκιο τους.

Επίσης υπάρχει πρόβλημα και με τις ομάδες για πρόστιμα..

Να ξέρετε ότι έχουμε τακτική επαφή με την Διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον κλάδο μας αλλά και για τα πρωταθλήματα.

– Επόμενο ανοικτό Δ.Σ. του συνδέσμου μας στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ έχει ορισθεί ΤΡΊΤΗ 23 /08/2016 ώρα 21:00

ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ.

Related posts

Ο Φώντας Ρούσσης πρόεδρος στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Πήρε το ντέρπι κορυφής η Ατλαντίδα

Παντελίδης Mάνος

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε στην Ανατολική Αττική

Abola Team