free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΔΙΕΘΝH

EURO 2016: Ουαλία και Βέλγιο διεκδικούν την είσοδο στα ημιτελικά

Στη Λιλ Ουαλία και Βέλγιο αναμετρούνται για μια θέση κόντρα στους Πορτογάλους στους 4 του EURO 2016. Μια μεγάλη μάχη του Αζάρ με τον Μπέιλ, αλλά και σοβαρά αμυντικά προβλήματα για τους Βέλγους.

 

Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Φερτόνχεν (ρήξη συνδέσμων αστραγάλου και εκτός δράσης 6-8 εβδομάδες) προκάλεσε σοκ στις τάξεις του Βελγίου, που δεν θα είχε έτσι κι αλλιώς λόγω τιμωρίας τον Φερμάελεν. Ο Βίλμοτς θα υποχρεωθεί να χρησιμοποιήσει μια εντελώς νέα άμυνα με τους 20χρονους Ντεναγιέ και Λουκακού.

 

Ανησυχία υπήρξε και με τον Αζάρ, που έχασε 2 προπονήσεις, δήλωσε όμως στη συνέντευξη Τύπου ότι θα ναι έτοιμος για την αναμέτρηση και για να αντιμετωπίζει τον Γκάρεθ Μπέιλ, Η Ουαλία που θα έχει και τον αρχηγό της στην άμυνα, Άσλεϊ Γουίλιαμς, και φιλοδοξεί να προχωρήσει ακόμη περισσότερο.

 

Eden Hazard, Belgium

 

Η Ουαλία ήταν μαζί με το Βέλγιο στον όμιλο και δεν έχασε φέρνοντας λευκή ισοπαλία εκτός έδρας και κερδίζοντας 1-0 με γκολ του Μπέιλ πριν ένα χρόνο ακριβώς, στην τελευταία αναμέτρηση των δύο χωρών. Η προϊστορία λέει 4 νίκες για τους Ουαλούς, 5 για τους Βέλγους και 3 ματς έληξαν ισόπαλα.

 

Gareth Bale, Wales

 

Οι πιθανές 11άδες

Ουαλία (5-4-1): Χένεσεϊ / Γκάντερ, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Τέιλορ / Άλεν, Λέντλεϊ / Ράμσεϊ, Μπέιλ / Ρόμπσον Κανού.

Στο όριο καρτών: Ντέιβις, Ράμσεϊ, Τέιλορ, Βόουκς

Βέλγιο (4-2-3-1): Κουρτουά / Μενιέ, Αλντερβάιρελντ, Ντεναγιέ (Σιμάν), Ζ.Λουκακού / Φίτσελ, Ναϊνγκολάν / Μέρτενς (Καρασκό), Ντε Μπρόινε, Αζάρ / Ρ.Λουκακού

Στο όριο καρτών: Μενιέ, Φίτσελ, Φελάϊνι, Μπατσουαγί

Διαιτητής ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα

 

Πηγή: Μιχάλης Τσώχος, CNN Greece

Related posts

Πορτογαλία – Ουαλία 2-0 (Vid)

Abola Newsroom

Τραγωδία στην Ιταλία: Κατάρρευση οδογέφυρας στη Γένοβα – Στους 35 οι νεκροί

Ρένος Γιαμπουράς

Ευχαριστημένες με την ισοπαλία

Ρένος Γιαμπουράς