31.1 C
Αθήνα
Ιούνιος 27, 2022
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Δραματική η κατάσταση στον Κεραυνό Κερατέας

SOS εκπέμπει ο σύλλογος, όλα όσα έγιναν στην χθεσινή Γενική Συνέλευση όπου παραιτήθηκε η διοίκηση Μακροδημήτρη

 

το χείλος του γκρεμού… Αυτή είναι η έκφραση που ταιριάζει γάντι σχετικά με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει διοικητικά ο Κεραυνός Κερατέας. Η χθεσινή (Παρασκευή) ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση όχι μόνο μόνο δεν «γέννησε» κάτι θετικό για την επόμενη ημέρα, αλλά επιβεβαίωσε πως η κατάσταση στον ιστορικό σύλλογο της Ανατολικής Αττικής, πάντα σε διοικητικό επίπεδο, είναι δραματική, ίσως και μη αναστρέψιμη, με το υπέρογκο χρέος προς το ΙΚΑ να είναι το μεγαλύτερο βάρος.

Παραιτήθηκε η διοίκηση Μακροδημήτρη

Η πρώτη είδηση που βγήκε αφορά τη διοίκηση Μακροδημήτρη, η οποία παραιτήθηκε σύσσωμη, παραδίνοντας τα κλειδιά του σωματείου, με τον διοικητικό – οικονομικό απολογισμό -πάντως- να εγκρίνεται ομόφωνα. Ο Θανάσης Μακροδημήτρης, πρώην (πλέον) πρόεδρος του Κεραυνού, τόνισε αρχικά πως: «Αποφάσισα να ανακοινώσω την παραίτηση μου διότι δεν αντέχω άλλο. Είναι λυπηρό αυτό που γίνεται σήμερα, όλοι ξέρουν να κρίνουν απ’ έξω αλλά το κάνουν χωρίς να έρθουν καν εδώ, να ακούσουν και να πουν κάτι. Εγώ φέρθηκα στα παιδιά άξια, η ομάδα είναι ξοφλημένη χωρίς να έχουμε καμία οικομομική βοήθεια και χωρίς να έχουμε πάρει ευρώ. Ο Κεραυνός έχει πρόβλημα επιβίωσης. Εγώ βαρέθηκα να παρακαλάω για βοήθεια δεξία κι αριστερά και να ακούω υποσχέσεις που μένουν υποσχέσεις, βάζοντας χρήματα από την τσέπη μου».

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως την Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν στην Γ.Σ. οι Αντιδημάρχοι κ.κ. Αδάμης και Αντωνίου.

Ο κ. Αδάμης πήρε τον λόγο πρώτος και ξεκαθάρισε με νόημα πως δεσμεύεται μπροστά σε όλους για όσα έχει δεσμευτεί εκείνος και όχι για άλλα που έχουν δεσμευτεί άλλοι. Σ’ αυτό το σημείο εκφράστηκαν παράπονα προς τον Δήμο, με παράγοντες του Κεραυνού να τονίζουν απευθυνόμενοι προς τον Αντιδήμαρχο πως «η ομάδα έκανε προπόνηση χωρίς φώτα»! Όσον αφορά το θέμα της επιχορήγησης, ο κ. Αδάμης εξέφρασε την άποψη και την εισήγηση του, αυτή να διατεθεί στην προηγούμενη διοίκηση για την χρήση 2015-2016, δηλαδή στη διοίκηση Μακροδημήτρη, κάτι για το οποίο συμφώνησαν άπαντες, όπως και ο έτερος Αντιδήμαρχος κ. Αδάμης.

Λεβαντής: Να βγει ο Δήμαρχος μπροστά!

Σε δυναμική ομιλία προχώρησε ο πρώην Δήμαρχος Λαυρεωτικής Κώστας Λεβαντής που κατέθεσε τη δική του άποψη: «Ο Κεραυνός έχει σοβαρό πρόβλημα να συνεχίσει λόγω του χρέους στο ΙΚΑ το οποίο σημαίνει πως δεν μπορεί να έχει έσοδα. Η λύση είναι να βγει ο Δήμαρχος μπροστά. Να βρει λύση, να αναλάβει πρωτοβουλίες. Δεν είναι μόνο το ΙΚΑ, υπήρξαν κάποιες δεσμεύσεις του Δημάρχου πέρυσι από τις οποίες δεν έγινε ούτε μια».

Σε αυτό το σημείο τον λόγο πήρε η Γεν. Γραμματέας του Κεραυνού και Δημοτική Σύμβουλος Αρετούσα Μακρή, η οποία τόνισε: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση για τον Κεραυνό και ο Δήμαρχος απουσιάζει, ενώ ξέρει να πηγαίνει σε άλλα σωματεία του Δήμου Λαυρεωτικής». Ο κ. Αδάμης επενέβη, κι αφού διέψευσε το παραπάνω, ήρθε σε σύγκρουση με την κ. Μακρή η οποία συνέχισε τον λόγο της: «Ο Δήμαρχος δεν ήρθε προφανώς επειδή δεν τον ενδιαφέρει τι θα γίνει ο Κεραυνός. Πείτε τι θέλετε να γίνει… Θέλετε να μην κατέβει ο Κεραυνός, να διαλυθεί και να υπάρχουν τρεις ομάδες στον Δήμο; Δεν έχετε δώσει ούτε ένα ευρώ στην ομάδα»!

Την πιο ήρεμη προσέγγιση την έκανε ο Άκης Θηβαίος, γιος του σπουδαίου παράγοντα του Κεραυνού Άγγελου Θηβαίου, ο οποίος έφερε το παράδειγμα του ΑΟ Κορωπίου, ένα σωματείο το οποίο και εκείνο αντιμετώπισε ανάλογο πρόβλημα με χρέη στο ΙΚΑ. Ο Θηβαίος, λοιπόν, τόνισε πως «πρέπει να κινηθούμε σε αυτό τον δρόμο. Να δίνεται ένα ποσό από τον Δήμο. Ίσως κ. Αντιδήμαρχε θα πρέπει να έρθετε σε επαφή και με την Δημοτική Αρχή Κορωπίου. Αυτή είναι η λύση, ειδάλλως αν πάμε σε νέο καταστατικό εμείς δεν θα έχουμε σπίτι»!

Η Γενική Συνέλευση δυστυχώς δεν έβγαλε κάποιο συμπέρασμα, αφού την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μπορούσε να υπάρξει και κάποια δέσμευση από τον Δήμο για την επόμενη ημέρα.

Η ουσία είναι πως ο Κεραυνός, σήμερα που μιλάμε Σάββατο 2 Ιουλίου είναι χωρίς διοίκηση, χωρίς προπονητές και χωρίς τις κολώνες της ανδρικής ομάδας, καθώς περίπου 12 ποδοσφαιριστές έχουν πάρει τα δελτία στα χέρια τους για παν ενδεχόμενο και για να μην μείνουν ξεκρέμαστοι, δίνοντας πάντως προτεραιότητα στον Κεραυνό, εάν και εφόσον βρεθεί λύση.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ισόπαλος με σκορ 2-2 ο Αστέρας Βάρης απέναντι στο Π. Φάληρο

Abola Team 2

ΕΠΣΑΝΑ: Η αυριανή (15/1) δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Τσαλδάρης: Έχει αλλάξει το προφίλ του Άρη Βούλας…

Abola Team