free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Σταθερά με Λεβέντη ο ΓΣ Αργυρούπολης

 

Ο 59χρονος τεχνικός θα παραμείνει στη θέση του για 18η συνεχόμενη χρονιά!

Κάποιες συνεργασίες στο ποδόσφαιρο αντέχουν τόσο πολύ στον χρόνο που τείνουν να γίνουν θεσμοί!Μία τέτοια είναι κι αυτή του ΓΣ Αργυρούπολης με τον Γιάννη Λεβέντη, ο οποίος θα βρεθεί φέτος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για 18η συνεχόμενη χρονιά! Όπως γίνεται αντιληπτό, ο 59χρονος προπονητής έχει συνδέσει το όνομά του με τη νεότερη ιστορία του συλλόγου, αλλά και με τις επιτυχίες αυτού, με πλέον πρόσφατα παραδείγματα την άνοδο στην Α’ κατηγορία και την πρωταγωνιστική παρουσία του σε αυτήν κατά την περσινή περίοδο. Ασφαλώς, οι ιθύνοντες του ΓΣ Αργυρούπολης δεν θα είχαν τον παραμικρό λόγο να προχωρήσουν στην αντικατάσταση ενός ανθρώπου, που είναι εξαίρετος προπονητής, πραγματικός παιδαγωγός και ο οποίος αποτελεί κόσμημα για τον χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, η μοναδική αποχώρηση μέχρι στιγμή είναι αυτή του Σωκράτη Ντούβλη, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να μετακινηθεί στη Διάνα Ηλιούπολης. Ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας θα διατηρηθεί, σίγουρα θα γίνουν κάποιες προσθήκες, αλλά κυρίως νεαρών ποδοσφαιριστών. Άλλωστε, αυτή είναι η λογική πάνω στην οποία κινούνται όλα τα χρόνια οι άνθρωποι του συλλόγου των νοτίων προαστίων.

Παράλληλα, θα δοθούν οι προβλεπόμενες ευκαιρίες σε παιδιά των τμήματων υποδομής, τα οποία -όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της ομάδας- «δεν υπάρχουν μόνο στα λόγια, αλλά αξιοποιούνται καταλλήλως».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ο Χαραυγιακός 4-0 εκτός τον Αγ. Θωμά

Abola Team 3

Οριστικό το «λουκέτο» στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν πάρθηκε απόφαση για την Γ’ Εθνική…

Abola Team

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση: Α.Σ. Αθηναϊκός

Abola Team 2