free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

ΑΠΕ Λαυρεωτική: Έμειναν και οι Λάμπρος, Παντελιάς, Ασλάνης!

Ακόμα τρεις σημαντικές μονάδες κράτησε στο ρόστερ η διοίκηση

Πρόθεση της νέας διοίκησης της Λαυρεωτικής είναι να κρατήσει -σχεδόν- όλον τον περσινό βασικό κορμό, πράγμα που φαίνεται πως θα πετύχει…

Ο σύλλογος το Σάββατο (3/7) προχώρησε σε ακόμα τρεις ανανεώσεις, αφού κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ τους Αλέξανδρο Λάμπρο, Παναγιώτη Παντελιά και Μάνθο Ασλάνη. Οι τρεις ποδοσφαιριστές, που αποτελούν σημαντικές μονάδες και πάνω τους στηρίζει πολλά ο κόουτς Θανάσης Πετούρης, συμφώνησαν σε όλα με τον πρόεδρο Βασίλη Πολύμερο και ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ΑΠΕΛ.

Ο Αλέξανδρος Λάμπρος να θυμίσουμε πως είναι 20 ετών, αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ανατολική Αττική. Άλλωστε πέρυσι το καλοκαίρι η Καλλιθέα τον είχε υπογράψει και είχε ξεκινήσει προετοιμασία στο Ελ Πάσο, ωστόσο ένα σοβαρό πρόβλημα τον έφερε πίσω και πλέον κάνει νέα αρχή πιο δυνατός από ποτέ.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Παντελιά, αποτελεί παίκτη – σημαία της ομάδας (είναι εκ των αρχηγών), αγωνίζεται στην άμυνα και προέρχεται από γεμάτη σεζόν, κάτι που αναμένεται να συμβεί και φέτος!

Τέλος, ο ικανός μεσοεπιθετικός Μάνθος Ασλάνης είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει και φέτος μια σίγουρη λύση για την ΑΠΕΛ, στην οποία αγωνίζεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες ανανεώσεις αλλά και οι μεταγραφικές προσθήκες που θα υπάρξουν, με τη διοίκηση της ΑΠΕΛ να δείχνει σωστό προγραμματισμό σε όλα τα επίπεδα.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Ανανέωσαν με Πασκάλι τα Καλύβια

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Βάζει πούλμαν η Μαρκό για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3