free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Από την Θύελλα Ραφήνας στην Λάρισα ο Παπαδόπουλος!

Τεράστιο βήμα στην καριέρα του πραγματοποίησε ο 18χρονος άσος, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου

 

Σπουδαία επιτυχία για την Θύελλα Ραφήνας και προσωπικά για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο! Ο 18χρονος αριστερός μπακ χαφ-εξτρέμ, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, από την Δευτέρα (4/7) αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστή της ιστορικής Λάρισας, αφήνοντας τα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής για την Σούπερ Λίγκα.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του νεαρού άσου, ο οποίος αποτελεί προϊόν των τμημάτων Υποδομής της Θύελλας, που δουλεύουν άψογα με σωστή μεθοδικότητα και οργάνωση. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο «Λέτο» δεν απασχόλησε μόνο την ΑΕΛ, αλλά και αρκετές ομάδες ακόμα της Σούπερ Λίγκας, με τους «βυσσινί» πάντως να κερδίζουν στο φινάλε και να τον υπογράφουν για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λάρισα:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση, μετά από ανταγωνισμό με όλες σχεδόν τις ΠΑΕ Super League της Αθήνας, ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Απέκτησε με συμβόλαιο 5 ετών τον 18χρονο Λευτέρη Παπαδόπουλο από τη Θύελλα Ραφήνας. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος έχει ύψος 1,84 αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ αλλά και του αριστερού περιφερειακού κυνηγού και είναι αναντικατάστατο στέλεχος της μεικτής ΕΠΣΑΝΑ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τόσο τον πρόεδρο της Θύελλας Ραφήνας Σπύρο Λουκάτο όσο και τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, παλαιό άσο του Παναθηναϊκού, Τάκη Μακροδημήτρη που βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής.

Related posts

Λύση συνεργασίας με Αλεξιάδη ο Ιάλυσος

Abola Team 2

Στην Κόρινθο υπέγραψε ο άσος Γιάννης Τερεκανίδης

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Αναβλήθηκε το ματς Σαντορίνης – Φωστήρα

Abola Team