free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Τσέπας: Μεγάλο ρόλο οι στόχοι

Ο 32χρονος μεσοαμυντικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Τριγλία Ραφήνας.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αήττητου Σπάτων παραχώρησε ο Βαγγέλης Τσέπας, παραθέτοντας τους βασικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των «πράσινων» και να γίνει μέλος τους.

«Χαίρομαι που γυρίζω μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα που με ανέδειξε! Για μένα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου το γεγονός ότι η ομάδα θα κατέβει στο πρωτάθλημα με πρωταγωνιστικούς στόχους» σημείωσε αρχικά ο πολύπειρος άσος, για να συμπληρώσει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Νίκο Κατσγιάννη και τον αντιπρόεδρο Παναγιώτη Μαργέτη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και για τον τρόπο που με πλησίασαν για να με αποκτήσουν. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη νέα σεζόν σε όλη την ομάδα και να είμασε υγιείς».

Ο Βαγγέλης Τσέπας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την προηγούμενη ομάδα του, την Τριγλία, την οποία υπηρέτησε για εννέα συνεχόμενα χρόνια. «Έκλεισε για μένα ένας κύκλος εννέα χρόνων. Κρατάω μόνο τα πολλά καλά και τα λίγα άσχημα τα σβήνω. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον κόσμο της Ραφήνας, για αυτά τα εννέα χρόνια. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους ανθρώπους των διοικήσεων όλα αυτά τα χρόνια και τους αφανείς ήρωες, τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Δημήτρη Λυμπερόπουλο, φυσιοθεραπευτή Τάσο Καραγιάννη, τον φροντιστή Μιχάλη Κομνηνό, τον φροντιστή Χρήστο Μίχο και τον Στάθη Ασλάνογλου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Αποχώρησε ο Παργιανός από τον Αήττητο

Ρένος Γιαμπουράς

Στο Καρπενήσι η προετοιμασία του Αήττητου Σπατών

Ρένος Γιαμπουράς

Ωρωπός: Το Σάββατο (23/2) η ετήσια χοροεσπερίδα

Nάσος Φακίδης