free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Υποστολή σημαίας στον Βοτανικό: ελεύθερος ο Κατσούδας!

Μετά από εννέα συνεχόμενα χρόνια προσφοράς στον σύλλογο του Κέντρου, ο πολύπειρος αμυντικός ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πέρασε μία… ολόκληρη ζωή στα αποδυτήρια της Ένωσης Βοτανικού, έφτασε όμως η δύσκολη στιγμή του αποχαιρετισμού για τον Γιάννη Κατσούδα. Μετά από εννέα συνεχόμενα χρόνια προσφοράς στον σύλλογο του Κέντρου, ο πολύπειρος αμυντικός ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, καθώς σήμερα (5/7) έμεινε ελεύθερος από τον σύλλογο στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Σε όλο αυτό το διάστημα ο 29χρονος στόπερ έπαιξε με τα χρώματα του Βοτανικού σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα σε επίπεδο Α’ κατηγορίας των Αθηνών, αφού μόνο για δύο σεζόν όλο αυτό το διάστημα η ομάδα του αγωνίστηκε στη Β’ κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι τα τελευταία έξι χρόνια φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του, ο Γιάννης Κατσούδας τόνισε: «Μετά από εννέα χρόνια παρουσίας, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από μία ομάδα που τη θεωρώ δεύτερό μου σπίτι. Σε όλα αυτά τα χρόνια έζησα πολλές όμορφες στιγμές, αλλά και λίγες άσχημες. Όλες, όμως, με βοήθησαν να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Θανάση Κατσιρόπουλο, τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα. Η Ένωση Βοτανικού θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου».

 

Related posts

Τον «μπομπέρ» Χαραλάμπους πήρε το Χαϊδάρι

Kώστας Παλαιολόγος

Ρηγόπουλος Νίκος (Παπάγος):”Δείξαμε χαρακτήρα”

abola10

Σούρμενα fans:”Σόρυ που δεν σας γεμίσαμε με τριαντάφυλλα-Όσοι βλάπτουν την ομάδα θα μας βρίσκουν απέναντι”!

abola10