free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Νίκος Κόκκινος στο τιμόνι του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου!

Ανακοινώθηκε επίσημα η πρόσληψη του πετυχημένου τεχνικού

 

Σε έναν παλιό γνώριμο, ο οποίος γνωρίζει άριστα πρόσωπα και καταστάσεις στον σύλλογο, στράφηκαν οι διοικούντες του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας!

Συγκεκριμένα, ο εκλεκτός των «ερυθρόλευκων» για τη θέση του προπονητή είναι ο Νίκος Κόκκινος, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και ανακοινώθηκε η πρόσληψη του το μεσημέρι της Τετάρτης (6/7).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για την συνεργασία με τον κ. Κόκκινο ήταν ομόφωνη από πλευράς διοίκησης και επελέγη ένας παλιός γνώριμος, ο οποίος είχε περάσει από την ομάδα με μεγάλη επιτυχία κατά το παρελθόν.

Στο πρόσωπο του νέου προπονητή η διοίκηση έκρινε ότι έκανε την καλύτερη επιλογή, διότι ο Νίκος Κόκκινος σε όποια ομάδα κι αν έχει εργαστεί έχει αφήσει έργο. Αυτό άλλωστε φάνηκε και την περσινή σεζόν, όπου κατάφερε να βγάλει κατηγορία το Κρυονέρι, με την ομάδα να πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν.

Πλέον, από την στιγμή που στον Άγιο Στέφανο ξεκαθάρισαν με επιτυχία το θέμα προπονητή, βάζουν σε λειτουργία τον προγραμματισμό που αφορά ανανεώσεις – μεταγραφές, με τους στόχους της ομάδας φυσικά να είναι υψηλοί εν όψει της νέας σεζόν.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού Βασίλης Πασιαλής

Τάσος Ζαφειρίου

«Χαλί» ο αγωνιστικός χώρος στα Γλυκά Νερά!

Ρένος Γιαμπουράς

Στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών ο Φάνης Βαφειάδης!

Ρένος Γιαμπουράς