free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Γιώργο Λουκάτο

Ο ποδοσφαιριστής του Θησέα και αρχηγός επί σειρά ετών της Θύελλας Γιάννης Τσέλιος, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος και άλλοι πολλοί αποχαιρετούν τον Γιώργο Λουκάτο

 

 

 

Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

Τα λογια μας ειναι περιττα για τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΟΥΚΑΤΟ και την προσφορα του στον αθλητισμο γιατι με τις πραξεις του εχει αποδειξει τι ανθρωπος ηταν. Η κληρονομια που αφηνει στη ΘΥΕΛΛΑ μεγαλη.Τιμη μου που τον γνωρισα και συνεργαστηκαμε. Σαν μελος και αρχηγος της ομαδας απο το 2008-2015 θελω να πω ενα τεραστιο ευχαριστω που ηταν παντα διπλα μας!!! Σπυρος Λουκατος και Loukatos Mike να ζησετε να τον θυμαστε και να ειστε αξιοι συνεχιστες του εργου του (ειδη το κανετε και το βλεπουν ολοι).

ΥΓ. Μεχρι το ΟΑΚΑ μας εφτασες να παιξουμε!!!!

 

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ Γ. ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ

Σήμερα το πρωί έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων, ο αγαπημένος ΦΙΛΟΣ Γιώργος Λουκάτος. Άξιος και πετυχημένος επιχειρηματίας, καλός σύζυγος, καλός πατέρας και παππούς, αγαπημένος φίλος για όλους.

Ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που έδωσε πάρα πολλά στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην αγαπημένη του ΘΥΕΛΛΑ Ραφήνας. Όλοι εμείς που σε ζήσαμε από κοντά, ξέρουμε τι υπέροχος άνθρωπος ήσουν και θα μας λείψεις πολύ. Αλλά σου υποσχόμαστε ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Καλό σου ταξίδι ΦΙΛΕ.

Γιώργος Παπαμακάριος

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Β. ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Γεώργιου Λουκάτου. Υπήρξε ένας πετυχημένος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας με μεγάλη κοινωνική προσφορά και με σημαντικότατο έργο στον αθλητισμό της πόλης. Υπήρξε συμπαραστάτης σε κάθε πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής με όραμα την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Βασίλης Πιστικίδης

Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

 

Ο Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Γ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Όταν τα ξημερώματα χτύπησε το τηλέφωνό μου κι έδειξε ότι με καλούσε η οικογένεια Λουκάτου, ήταν κάτι που με ανησύχησε… Δυστυχώς όταν επισκέφθηκα τον καλό μου φίλο Γιώργο, ήταν αργά! Είχε φύγει για το τελευταίο του ταξίδι.

Συγκλονισμένος από την απώλεια του αγαπημένου μου φίλου Γιώργου Λουκάτου, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και εύχομαι η εξ ύψους παρηγορία να απαλύνει τον μεγάλο τους πόνο.

Γιώργος Χριστόπουλος

π. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο.Λ.Ρ. Γ. ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Στον φίλο Γιώργο, που στήριξε κάθε δραστηριότητα πολιτιστική, κοινωνική, αθλητική με τον δικό του μοναδικό τρόπο: Θα λείψεις σε όλους μας και ιδιαίτερα στην πόλη που τόσο αγάπησες! Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο.

Τα πιο βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια.

Γεώργιος Ορκόπουλος

 

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου μας Γιώργου Λουκάτου. Ήταν ένας ευγενής και πολύ αγαπητός σε όλους άνθρωπος.

Καλό ταξίδι από την πρόεδρο Γκικάκη Δέσποινα και τα μέλη του Δ.Σ. της Δημ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας-Πικερμίου.

 

Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Γεώργιου Λουκάτου και στον Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας για την απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου.

Ο Γεώργιος Λουκάτος προσέφερε όσο λίγοι στον αθλητισμό της Αττικής και άφησε ανεξίτηλο στίγμα στο Σύλλογο που τόσο αγαπούσε και τον οποίο υπηρετούσε από τη θέση του Επίτιμου Προέδρου μέχρι και την τελευταία ημέρα.

Το ήθος και η ευγένεια του χαρακτήρα του θα είναι οδηγός για τις επόμενες γενιές.

Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης

 

Related posts

Τα αποτελέσματα της ΕΠΣΑΝΑ (Κυριακή 6/10)

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2-0 | 5-2-17

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑNA: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 25-26/2

Abola Newsroom