free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γεωργαμλής, Στυλιανόπουλος και μεταγραφικός… οργασμός στην Προοδευτική!

Οριστική η συμφωνία με τον Λύσανδρο Γεωργαμλή, που θα έχει για άμεσο συνεργάτη τον Παναγιώτη Στυλιανόπουλο – Αποκτήθηκε ο Αριανούτσος και έπεται συνέχεια…

 

 

Οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε το προπονητικό τιμ με το οποίο θα πορευτεί η Προοδευτική τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική! Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται στα χέρια του Λύσανδρου Γεωργαμλή, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να εργαστεί σε μια ομάδα η οποία λειτουργεί απόλυτα επαγγελματικά, με μια διοίκηση υπό την προεδρία του κ. Κατσαρού που είναι υπόδειγμα. Από εκεί και πέρα, άμεσος συνεργάτης του κ. Γεωργαμλή θα είναι οριστικά ο Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν και έδωσαν τα χέρια επίσημα.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, η διοίκηση του συλλόγου τρέχει δυναμικά και χτυπά σε πολλά μέτωπα όπως έχει φανεί με τα προηγούμενα αποκτήματα. Τελευταία προσθήκη είναι αυτή του 23χρονου μέσου Χρήστου Αριανούτσου, ο οποίος μετακομίζει με τις καλύτερες συστάσεις στην Προό!

Ο ποδοσφαιριστής παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις, αφού ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και έπαιξε στην Κ20. Από εκεί και πέρα αγωνίστηκε με επιτυχία σε Καλλιθέα – Πανναξιακό, ενώ κάποια στιγμή απασχόλησε έντονα και τον ΟΦΗ. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Ατρόμητο Πειραιά, Γ’ Εθνική, ωστόσο από σήμερα έχει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, καθώς θα φορά την φανέλα της ιστορικής Προοδευτικής.

Οι μεταγραφές όχι μόνο δεν σταματούν εδώ για την Προό, αφού σύντομα, ίσως και αύριο να έχουμε νέες ανακοινώσεις…

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Η Νανά Γιανναδοπούλου υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στoν Καραβά

admin

Συνεχίζει αήττητος ο Ηλυσιακός, νίκησε 2-0 την ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 2

Τέλος ο Αρναούτης, πρώτο φαβορί ο Μάγγος

Abola Team