free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Άκαρπο και το 3ο συμβούλιο για τον Κουβαρά

Δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα στο τελευταίο συμβούλιο και πλέον δυσκολεύει αρκετά το μέλλον του ΑΟ κουβαρά

 

Δύσκολες μέρες περνάει ο Α.Ο.Κουβαράς,στο 3ο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε εχθές στην τοπική κοινότητα δεν υπήρξε καμία εξέλιξη και το μέλλον της ομάδας φαντάζει δυσοίωνο. Για την δύσκολη αυτή κατάσταση της ομάδος τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Κουβαρά, Γιάννης Κίτσος λέγοντας τα εξής: “Όπως είναι γνωστό στο φίλαθλο κοινό της Ανατολικής Αττικής, την Κυριακή 3-7-16 πραγματοποιήθηκε και η Γ΄ Γενική Συνέλευση του Α.Ο. ΚΟΥΒΑΡΑ, όπου μετά τον Απολογισμό παραιτήθηκε η παρούσα διοίκηση και ο Α.Ο. έμεινε ακέφαλος από διοίκηση.

Μετά από απαίτηση των φιλάθλων και μελών της Ομάδας μας, να εμπλακεί η Κοινότητα ώστε να βρεθεί λύση και να μπορέσει να συνεχίσει την αθλητική πορεία του ο Ιστορικός Σύλλογός μας, στα αθλητικά δρώμενα της Αν. Αττικής, δεσμεύτηκα και το έφερα θέμα στο κοινοτικό συμβούλιο της 8-7-16. Με λύπη μου όμως διαπίστωσα ότι δεν παραβρέθηκε κανένα μέλος της απερχόμενης διοίκησης,ούτε και οι << ένθερμοι οπαδοί μας >> που πρότειναν την προσπάθεια αυτή ως λύση, την Κυριακή 3-7-16! Παραβρέθηκαν μόνο 4-5 φίλαθλοι και φυσικά τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, οι οποίοι (Κοιν. Σύμβουλοι )δήλωσαν ότι θέλουν να εξευρεθεί λύση και θα συμμετάσχουν στην νέα διοίκηση αν προκύψει ως μέλη, όπως ο κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ Κώστας τον οποίο ευχαριστώ.

Θέλω επίσης να ενημερώσω τους φιλάθλους μας, ότι όλο αυτό το διάστημα ήρθα σε επαφές με φίλους και παλιούς ντόπιους παράγοντες προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα μας, με αρνητική κατάληξη. Η μόνη θετική ανταπόκριση ήταν από επιφανή παράγοντα στα αθλητικά δρώμενα της ΕΠΣΑΝΑ, οποίος και πριν της εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ είχε δεσμευτεί να βοηθήσει τον Σύλλογό μας, μου δήλωσε ότι θα το πράξει και ΤΩΡΑ, τηρώντας την υπόσχεσή του!

Την Δευτέρα 11-7-16 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντησή μας στο γραφείο μου, το αποτέλεσμα της οποίας θα σας γίνει γνωστό αυθημερόν.
Κάνω έκκληση σε κάθε φίλαθλό μας που πραγματικά αγαπάει τον Ιστορικό Σύλλογό μας, να συμμετάσχει στην Νέα Διοίκηση ως μέλος αυτής!
Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον κ.ΓΙΑΡΕΝΗ Δημήτρη και τα νέο εκλεγμένα μέλη της ΕΠΣΑΝΑ και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους”.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Τα σημερινά (27/10/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom

«Ανάσα» για Παθιακάκη

Nάσος Φακίδης

Ο Παλληνιακός 4-1 στο δεύτερο φιλικό τα Σούρμενα

Abola Team 2