free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Μπαράζ ανανεώσεων και μεταγραφών ο Αήττητος Σπατών!

Ανανέωσαν οι Αρκουμάνης, Βιδάλης, Κοσμάς Μ. Λύγκος και άλλοι οκτώ – Εκτός Τσέπα, έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής οι Σκαφίδας, Αλιμπάς και Βαγγέλη – Ο Δημήτρης Μητρογιάννης ανέλαβε Τεχνικός Διευθυντής

 

Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στο στρατόπεδο του Αήττητου Σπατών, με τη διοίκηση να τρέχει δυναμικά τόσο το κομμάτι των μεταγραφών όσο και εκείνο των ανανεώσεων, μετά την πρόσληψη του Πάρη Κωνσταντακόπουλου!

Ο φιλόδοξος προπονητής σε συνεννόηση με τους διοικούντες και τον Δημήτρη Μητρογιάννη, που ανέλαβε το σημαντικότατο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, βρίσκονται σε συνεχείς επαφές και σιγά – σιγά διαμορφώνουν το ρόστερ, το οποίο αναμένεται να αποτελείται από περίπου 27 ικανότατους ποδοσφαιριστές, υψηλού επιπέδου.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις πρώτες ανανεώσεις, καθώς την φανέλα του Αήττητου θα φορούν και τη νέα σεζόν ο σπουδαίος αμυντικός χαφ Ανδρέας Αρκουμάνης, ο οποίος διαθέτει σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις, ο αμυντικός πύργος Γιώργος Βιδάλης, ο ποιοτικότατος άσος και μυαλό της μεσαίας γραμμής Δημήτρης Κοσμάς και ο γκολτζής Μανώλης Λύγκος!

Παράλληλα, στα Σπάτα παραμένουν και οι: Τσούκας, Λάππας, Κονόμι, Φράγκου, Κοντάκης, Μπαράκος, Ράπτης, Βαρώνος που ανανέωσαν και εκείνοι τη συνεργασία τους με τον σύλλογο…

Μετά τον Τσέπα… Σκαφίδας, Αλιμπάς και Βαγγέλη!

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, η διοίκηση έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία και έχει κλείσει τέσσερις ποδοσφαιριστές. Εκτός από τον ηγετικό κεντρικό χαφ Βαγγέλη Τσέπα, στον Αήττητο θα συνεχίσουν την καριέρα τους ο ικανός μέσος Δημήτρης Σκαφίδας που ανήκε (και εκείνος) μέχρι πρότινος στην Τριγλία, ο 32χρονος μέσος Παύλος Βαγγέλη με μεγάλη πορεία σε επαγγελματικές κατηγορίες και ο ικανός επιτελικός μέσος Γιασίν Αλιμπάς που προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν με τον Άγιο Ιερόθεο.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Κρυονέρι-Μαύρος Αετός 1-0

Abola Team 3

Τσέπας: Μεγάλο ρόλο οι στόχοι

Ρένος Γιαμπουράς

Και επίσημα κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων

abola10