free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Δυναμώνει διοικητικά το Χαϊδάρι

Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου, μετά την πρόθεση φίλων του συλλόγου να βοηθήσουν διοικητικά την ομάδα σε μία σημαδιακή χρονιά, που συμπληρώνονται 80 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, αναφέρουν με ανακοίνωσή τους τα εξής: «

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες που έγιναν από την πλευρά μας και τη διοίκηση του Α.Ο.Χ. εδώ και λίγες μέρες (σε ότι αφορά την είσοδό μας στο Δ.Σ.) βοηθώντας οικονομικά, κάτι το οποίο ευθύς εξαρχής έχουμε ξεκαθαρίσει, προσφέροντας στο σύλλογο σοβαρά κεφάλαια, αλλά και προσωπική δουλειά και χορηγίες. Αυτό αφορά, όχι μόνο την πρώτη ομάδα, αλλά και τις ακαδημίες και περιμένουμε να οριστικοποιηθεί και επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα 11/7 στο συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί. Υπάρχει, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο καλή θέληση και από τις δυο πλευρές για το καλό της ομάδας. Άρα όσοι καλοθελητές από άλλες ομάδες προσπαθούν να κάνουν κακό εδώ και δύο χρόνια στην ιστορικότερη και μεγαλύτερη ομάδα της πόλης, που συμπληρώνει 80 χρόνια από την ίδρυσή της, θα απογοητευτούν οικτρά. Οι υπογράφοντες: Σ. Παπαϊωάννου, Ν. Καραβίτης, Ν. Καλαποθαράκος, Κ. Μαχαλιώτης, Α. Χατζηκωνσταντίνου, Η. Καστρίτσιος».

Πλέον, η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι μία εβδομάδα εξελίξεων στον ιστορικό σύλλογο, με όλα τα θέματα να μπαίνουν επί τάπητος, καθώς αναμένονται ανακοινώσεις για χορηγούς, προπονητικό τιμ, ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις και φυσικά για μεταγραφές, αφού στόχος όλων στο σύλλογο είναι τα 80 χρόνια του Α.Ο. Χαϊδαρίου να συνδυαστούν με την επάνοδο της ομάδας στα εθνικά πρωταθλήματα.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Με χατ τρικ του Οκσύσογλου η Ηλιούπολη 5-0 εκτός την Πεύκη

Abola Team 3

Χατζηαλέξης: «Λειτουργήσαμε εξαιρετικά στο αμυντικό σκέλος»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Ποινές σε Ήφαιστο και Άγιο Θωμά

Abola Team