free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ηλυσιακός σε Αμανατίδη: Εις το επανιδείν!

 

Ανακοίνωση για την αποχώρηση του Σταύρου Αμανατίδη εξέδωσαν οι κιτρινόμαυροι.

Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση για την αποχώρηση του Σταύρου Αμανατίδη εξέδωσε ο Ηλυσιακός, ο συντάκτης της οποίας αναφέρεται εκτενώς στον έμπειρο μεσοαμυντικό που υπηρέτησε για πέντε χρόνια τον σύλλογο του Ζωγράφου.

Μάλιστα, στον επίλογο της σχετικής ανακοίνωσης, δεν υπάρχει «αντίο» προς τον αρχηγό των κιτρινόμαυρων, αλλά «εις το επανιδείν»…

Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Ηλυσιακού ΑΟ ανακοινώνει ότι την νέα αγωνιστική περίοδο δεν θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας ο αθλητής Σταύρος Αμανατίδης. Ο Σταύρος υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση τον Σύλλογο τα τελευταία 5 χρόνια, έχοντας περισσότερες από 100 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα. Πέρα από την αγωνιστική του παρουσία, ο αρχηγός ξεχώρισε για το ήθος του, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τους συναθλητές του. Έφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου, να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα. Ευχόμαστε στον Στάυρο υγεία και καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δε λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν»!

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Τον Ντούμο απέκτησε ο Πανθηραϊκός

Abola Team 2

ΣΠΠΑ: Συλλογή τροφίμων για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Γιώργος Ανανίδας

Θέλει να κερδίσει τον τίτλο και τον κόσμο του ο Εργοτέλης

Abola Team 3