free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Αήττητος: Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Αλεξίου, Γκόμπλια και Λαλαούνη!

Τον ικανότατο 24χρονο μέσο Ηρακλή Αλεξίου και τους δύο ταλαντούχους -πρώην- άσους του Παμπαιανικού Μιχάλη Γκόμπλια – Αλέξανδρο Λαλαούνη ανακοίνωσε ο Αήττητος Σπατών

Σε τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» προχώρησε ο Αήττητος την Τετάρτη (13/7). Η ομάδα από τα Σπάτα που κινείται δυναμικά σε όλα τα επίπεδα και στοχεύει στον πρωταθλητισμό, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηρακλή Αλεξίου, του Μιχάλη Γκόμπλια και του Αλέξανδρου Λαλαούνη. Πρόκειται για τρεις περιπτώσεις παικτών που απασχόλησαν αρκετές ομάδες, ωστόσο η διοίκηση σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή Δημήτρη Μητρογιάννη και τον προπονητή Πάρη Κωνσταντακόπουλο κατάφεραν με άκρα μυστικότητα να ολοκληρώσουν θετικά κι έτσι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές μετακομίζουν στα Σπάτα.

Ο Ηρακλής Αλεξίου αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν πέρυσι, αρχικά στη Γ’ Εθνική (με την φανέλα του Ηρακλείου) και εν συνεχεία στην Α’ ΕΠΣΑ με τον Άγιο Ιερόθεο, όπου μαζί του κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο. Ο 24χρονος άσος αναμφίβολα πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη και παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με παρουσία κατά το παρελθόν σε Προοδευτική, Νέα Ιωνία, Αστέρα Μαγούλας.

Όσον αφρορά τους Μιχάλη Γκόμπλια – Αλέξανδρο Λαλαούνη, αποκτήθηκαν από τον Παμπαιανικό, με την φανέλα του οποίου πραγματοποίησαν εντυπωσιακή σεζόν πέρυσι! Ο Γκόμπλιας είναι 20 ετών, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και πέρυσι στο 0-3 της Παιανίας μέσα στα Σπάτα είχε οργιάσει, σκοράροντας μάλιστα. Προφανώς οι άνθρωποι του Αήττητου από τότε είχαν συγκρατήσει το όνομα του και τον έκλεισαν, αποκτώντας έναν «μικρό» με παρόν και μέλλον!

Εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστη είναι και ο επίσης 20χρονος Αλέξανδρος Λαλαούνης, που έκανε και εκείνος γεμάτη σεζόν πέρυσι. Ο νεαρός άσος παίζει όλη την πλευρά αριστερά και ακούγονται τα καλύτερα για τις ικανότητες και τις προοπτικές του.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Η αυριανή (17/10) αγωνιστική δράση

Abola Team

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ-Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ 1-1

Abola Newsroom

Στον Πρωτέα ο Βεϊζάι!

Ρένος Γιαμπουράς