free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Δέκα πρωτοκλασάτους παίκτες έχει κλείσει ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθαρίζουν πως οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα παίζουν για την φανέλα, για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδος

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον προπονητή Νίκο Κόκκινο, ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου μπαίνει στην τελική ευθεία για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Η διοίκηση του συλλόγου, πιστή στις αναγγελίες στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, βρίσκεται σε καθημερινή κινητικότητα με σκοπό την συμπλήρωση του ρόστερ που φέτος θα αποτελείται από 30 παίκτες. Όπως τονίζουν από το Μπογιάτι, «η νέα σεζόν θα είναι η αφετηρία σε ένα πλάνο τουλάχιστον τριετίας, που αν μη τι άλλο ο σύλλογος θα αποκτήσει τις ανάλογες προϋποθέσεις έτσι ώστε όταν έρθει ωρα να αλλάξει κατηγορία. Από την εφετινή χρονιά ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου θα σταματήσει να είναι πρωταθλητής καλοκαιριου αλλά με τις ανάλογες προϋποθέσεις να γίνει πρωταθλητής στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου».

 

Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε πως ήδη έχουν γίνει οι ανάλογες κινήσεις και η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με δέκα πρωτοκλασάτους παίκτες και είναι θέμα διαδικαστικό να ανακοινωθούν!

Από την διοίκηση παράλληλα αναφέρουν πως «Η εφετινή φιλοσοφία είναι: Οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα παίζουν για την φανέλα, για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδος. Πάνω σ’ αυτή την φιλοσοφία η ομάδα όποιον ποδοσφαιριστή θέλει τον αποκτά»

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ολυμπιακός Λαυρίου: ΟΛΟΙ γήπεδο!

Ρένος Γιαμπουράς

Ανεβάζει στροφές ο Αχαρναϊκός, νίκησε τον Άρη Βούλας 1-0

Abola Team

Τα φιλικά του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου

Abola Team 2