free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Πανίσχυρο ΔΣ στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου!

Νέα ισχυρή διοίκηση εκλέχθηκε στο σύλλογο του Θριάμβου Χαϊδαρίου με τον Μιχάλη Θεοδοσιάδη φυσικά να παραμένει στην προεδρία.

Πιο αναλυτικά το νέο ΔΣ έχει ως εξής: Πρόεδρος: Θεοδοσιάδης Μιχάλης, Α’ Αντιπρόεδρος και Υπεύθ. Βόλεϊ: Δρούγκας Χρήστος, Β’ Αντιπρόεδρος: Νούκας Γιάννης, Γενική Γραμματέας: Θεοδοσιάδου Ξανθή, Ειδικός Γραμματέας: Τζανετάτος Ελευθέριος, Υπεύθυνος Τύπου: Καρνής Γιάννης, Υπεύθυνος ΕΠΣΑ: Κουτέλας Άρης, Ταμίας: Νούκας Δημήτρης, Έφορος: Ζαφειρόπουλος Γιώργος, Υπεύθυνος Ακαδημίων: Ζουμπουρίδης Κώστας, Τα Μέλη:Λάσκαρης Σπύρος, Αρκαδιανός Παναγιώτης, Πετσαγγουράκης Μιχάλης, Σιορέντας Ηλίας, Πολυχρονόπουλος Γιάννης.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί, πως μετά τους Κακλαμάνο, Μπερτσιά και Μαούνη, ο επί μία δεκαετία παίκτης της ομάδας, Στέλιος Κανελλόπουλος που την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στον Αττικό, επέστρεψε στον Θρίαμβο Χαίδαρίου. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Πριν λίγες ημέρες επήλθε συμφωνία με την διοίκηση και έτσι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, από την νέα αγωνιστική χρονιά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας.Η Διοίκηση, εύχεται στον Στέλιο Κανελλόπουλο καλή επιστροφή, καλή και δυναμική παρουσία».

Ακόμη,από το σύλλογο των δυτικών προαστίων αναφέρουν ότι η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο έχει προγραμματιστεί για τις 17 Αυγούστου 2016. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, τα οποία είναι:Στις  13/8 με Μοσχάτο, 21/8 με Άγιο Ιερόθεο, 27/8 με Πετράλωνα, 3/9 με την ομάδα του Παπάγου και 7/9 με Ήφαιστο.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ,

Related posts

Ο αντιπρόεδρος του Άγιαξ Ταύρου Γιάννης Ντόλατζας με τα εγγονάκια του στην τελετή λήξης των ακαδημιών του συλλόγου

Abola Team 3

Έσωσε την … παρτίδα ο Αθηναϊκός (1-1)

Abola Team

ΓΣ Αργυρούπολης – Ιάσων: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

abola10