free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Σούπερ κίνηση με Παπασωτηρίου η Ατλαντίδα, αποχώρησαν τέσσερις!

Έναν από τους καλύτερος «μικρούς» της Ανατολικής Αττικής κατάφερε να κλείσει η ομάδα της Ανθούσας – Ελεύθεροι οι Πάσσαρης, Δριλάκης, Μπερέτης και Καγιάς

Ο 20χρονος αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και ως «κόφτης», συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και αποτελεί από σήμερα κάτοικο Ανθούσας. Ο Παπασωτηρίου να σημειώσουμε πως προέρχεται από εντυπωσιακή και γεμάτη σεζόν με την φανέλα του Παμπαιανικού και μάλιστα με τις εμφανίσεις του προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Εν τέλει, ο σύλλογος που τον έπεισε ήταν η Ατλαντίδα, με τον τιμ μάνατζερ Αντώνη Φώσκολ

ξυπνη… βόμβα! Στην Ατλαντίδα θα συνεχίσει την καριέρα του ένας από τους καλύτερος «μικρούς» της Ανατολικής Αττικής, ο Φώτης Παπασωτηρίου!

ο να αναλαμβάνει το… ψηστήρι και ο μικρός να λέει το ναι!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Κάτοικος Ανθούσας θα είναι τη νέα σεζόν ο Φώτης Παπασωτηρίου. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός (20 ετών), ο οποίος εχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ηλυσιακό (Γ´ Εθνική) και Παμπαιανικό συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή της Ατλαντίδας, Γιαννη Τζανόπουλο και επισημοποίησαν την συνεργασία τους με τις υπογραφές! Πρόκειται δίχως καμία αμφιβολία για σπουδαία κίνηση καθώς ο Παπασωτηρίου αποτελούσε το μήλο της έριδος για πολλούς σύλλογους αλλα οι μεθοδικές κινήσεις της διοίκησης και του τιμ μάνατζερ της Ατλαντίδας, Αντώνη Φώσκολου έφεραν τον παίκτη στην ομάδα του Βαγγέλη Τσιώλη».

Ελεύθεροι από την Ατλαντίδα οι Πάσσαρης, Δριλάκης, Μπερέτης και Καγιάς!

Την ίδια ώρα, η Ατλαντίδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα αποχώρησαν από τον σύλλογο ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός (και αρ. μπακ) Αντώνης Πάσσαρης που προέρχεται από πολύ καλή σεζόν, ο έμπειρος μέσος Γιάννης Δριλάκης, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Μπερέτης και ο 23χρονος επιθετικός Μάκης Καγιάς. Η Ατλαντίδα με ανακοίνωση που μας απέστειλε εύχεται καλή συνέχεια και στους τέσσερις ποδοσφαιριστές.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΑΟ Κορωπί: Γενική είσοδος και κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Κεραυνού!

Ρένος Γιαμπουράς

Κώστας Βάσος και Άρης Νταβαρίνος στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

Τάσος Ζαφειρίου

Κεραυνός Κερατέας-Ατλαντίδα 1-1

Abola Team 3