free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Επτά ανανεώσεις στον Μικρασιατικό

Συνεχίζεται ο προγραμματισμός της νέας σεζόν στους «βυσσινί».

Στον Μικρασιατικό το βάρος έχει πέσει τις τελευταίες μέρες στις ανανεώσεις. Όπως έχουμε αναφέρει και τις προηγούμενες μέρες ανανεώθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Σταμπουλίδη, ενώ το ίδιο συνέβη με εφτά ακόμη ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν σημαντικά γρανάζια της περσινής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα παρέμειναν οι Ανδρέας Πετρίτσης, Έρλις Μεσίνι, Κωνσταντίνος Κραψίτης, Βάιος Ψαραδέλης, Γιάννης Βουτυράς, Αντώνης Βιτζηλαίος και Μάριος Ντατής. Όλοι τους πρόσφεραν πολλά στην ομάδα και δεν γινόταν φυσικά η διοίκηση Αναγνώστου να τους αφήσει ελευθέρους, ενώ και οι ίδιοι αναγνώρισαν τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στον Μικρασιατικό και πως υπάρχουν βλέψεις να παραμείνει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Αντίθετα, από τον ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ αποχώρησαν οι Αντώνης Κολοβός, Ηλιας Κολοβός, Παναγιώτης Παούρης και Ανδρέας Δωριάδης. Η διοίκηση Αναγνώστου τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται τα καλύτερα στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους πορείας.

Από εκεί και πέρα ότι περιπτώσεις εκκρεμούν, όσον αφορά τις ανανεώσεις, αναμένεται να λυθούν σύντομα ενώ στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις για τις μεταγραφές.

ΠΗΓΗ .stoplekto.gr

Related posts

Επεισοδιακό παιχνίδι και μοιρασιά o Άτταλος με τα Σούρμενα (1-1)

Abola Team

Άγιαξ Ταύρου – Παπάγος 1-2 (vid)

abola10

Πρωτιά για την ΑΕ Χαλανδρίου (2-1)

Abola Team