free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Λιθόπουλος τεχνικός διευθυντής στην Κύπρο Κορυδαλλού

Δραστηριοποιείται η Κύπρος Κορυδαλλού  σε όλους τους τομείς κάνοντας  κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού .

 

Μετά την πρόσληψη του  Αναστάση Πιφέα ως επίσημου τιμ μάνατζερ και υπεύθυνου σκάουτερ νέων ταλέντων για την ομάδα μας η διοίκηση ήλθε σε συμφωνία με τον Αλέκο Λιθόπουλο που αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή και Γενικού αρχηγού του συλλόγου .

 

Πρόκειται για έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου με  τεράστια εμπειρία ως προπονητής  ομάδων όπως είναι οι Ατρόμητος Πειραιά, Προοδευτική  Δόξα Πειραιά, , Ασπρόπυργος, Περαμαϊκός ,  Θύελλα Κορυδαλλού, Αχιλλέας Κορυδαλλού. Την χρονιά  που πέρασε ο Λιθόπουλος ήταν υπεύθυνος των ακαδημιών της Προοδευτικής .

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Κούστα , όταν ο πρώτος είχε παίκτη τον δεύτερο στον Ατρόμητο Πειραιά. Επίσης ο  Λιθόπουλος πριν λίγα χρόνια ήταν προπονητής στις ακαδημίες του ΑΓΙΑΞ στην Ελλάδα, στις οποίες την τεχνική ευθύνη είχε ο Νίκος Κούστας.
*Σχετικά με την ενίσχυση του έμψυχου υλικού , η Κύπρος Κορυδαλλού σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια  θα κινηθεί φέτος για την απόκτηση ταλαντούχων νεαρών που επιθυμούν τη διάκριση .

·       Παρελθόν αποτελούν για την ομάδα αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές  όπως είναι οι Τύρπος, Βλάντι , Μπάλας, Μακρής, Διονυσόπουλος, Μηλιώνης .

ΠΗΓΗ stoplekto.gr

Related posts

Τα αποτελέσματα στην εμβόλιμη αγωνιστική (20/12) στην Α’ Πειραιά και το πρόγραμμα της 21ης Δεκεμβρίου

Abola Team 3

Ερμής Κορυδαλλού-Παννεαπολικός 4-1

Abola Team 3

Στις 8 Αυγούστου ξεκινάει η ΑΕ Μοσχάτου

Abola Team 3