free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Μπαντίκος επέστρεψε στην Προο – Αποκτήθηκε και ο νεαρός Φάρος …

Στα γνωστά του λημέρια επέστρεψε ο Γιάννης Μπαντίκος. Ο 28χρονος πορτιέρο που αγωνιζόταν μέχρι και πριν από δυο χρόνια στην Προοδευτική  γύρισε στην ομάδα της καρδιάς του όπως είπε ο ίδιος μετά την συμφωνία χθες στα γραφεία του συλλόγου.

Ο Μπαντίκος πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανελευσινιακό και πρόπερσι στους Τράχωνες .

*Τον 21χρονο  Χρήστο Φάρο από τον Φωστήρα Ηλιούπολης απέκτησε η Προοδευτική . Ο ταλαντούχος μπακ – χαφ που αγωνίζεται με επιτυχία και από τις δυο πλευρές αποτελεί δώρο του πρώην προέδρου Ανδρέα Σταματιάδη προς την ομάδα.

*Οι « βυσσινί» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 18χρονου τερματοφύλακα Αλέξη Ηλία  από την Δόξα Ψύνθου Ρόδου ( Α’ Δωδεκανήσου ) για τον οποίον ακούγονται πολύ καλά λόγια .

Εξελίξεις για προπονητή

Η απόφαση του Λύσανδρου Γεωργαμλή να μην αναλάβει τελικά την Προοδευτική προκάλεσε έντονη κινητοποίηση στον Κορυδαλλό .

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου με επικεφαλή τον πρόεδρο Βασίλη Κατσαρό άρχισαν και πάλι τις επαφές με γνωστούς προπονητές για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία .

Αρχικά συζήτησαν χθες το μεσημέρι με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο γνωστό από τη θητεία του σε Πανιώνιο, Λάρισα, Τρίκαλα κ.α και στη συνέχεια με τον Νίκο Κουρμπανά που τελευταία εργάστηκε στην Καλαμάτα .Δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρχουν και εξελίξεις .

ΠΗΓΗ stoplekto.gr

Related posts

Ξανά πρόεδρος ο Λιονάκης στον Ηλυσιακό!

Ρένος Γιαμπουράς

ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Abola Team 2

Οι σκόρερ και στους τέσσερις ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3