free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
CHAMPIONS LEAGUE

Μαντούρο: “Αφύσικο αυτό που συμβαίνει στην Τούμπα”

Ο Χέντβιχες Μαντούρο προειδοποίησε τους συμπατριώτες του Ολλανδούς γι’ αυτό που θα συναντήσουν στην Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

 

ΟΠρώην μέσος του ΠΑΟΚ και του Άγιαξ και νυν της Γκρόνιγκεν, Χέντβιχες Μαντούρο μίλησε στον ολλανδικό Τύπο για την κόντρα του Δικεφάλου με τον “Αίαντα” στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

Για το πώς βλέπει τις αναμετρήσεις Αγιαξ – ΠΑΟΚ: “Θα είναι λάθος αν ο Άγιαξ υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να παραβρεθώ στον αγώνα στο Άμστερνταμ. Κρατάω το τεράστιο πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και τις όμορφες συνθήκες διαβίωσης που είχα στο διάστημα της παραμονής μου εκεί”.

Για την αγωνιστική ταυτότητα του ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ παίζει επιθετικά με 4-3-3, έχει γρήγορα εξτρέμ, όπως ο διεθνής Σλοβάκος Ρόμπερτ Μακ και οι Ζάιρο – Ροντρίγκες, ο τελευταίος έπαιξε στην ακαδημία νέων Φέγενορντ. Έχουν έναν ισχυρό επιθετικό μπροστά τον Στέφανο Αθανασιάδη, ενώ είχαν και τον έμπειρο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ”.

Για το πόσο πρέπει να προσέξει ο Αγιαξ τον Μακ: “Είχε μια καλή σεζόν, αλλά θα σταθώ και στον Δημήτρη Πελκα που είναι ένα μεγάλο ταλέντο με καλή τεχνική…”

Για τον ρόλο που θα παίξει η Τούμπα: “Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρός στο σπίτι του συνήθως παίζει πολύ καλύτερα σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό οφείλεται στην φανταστική ατμόσφαιρα του γηπέδου της Τούμπας. Αυτό που συμβαίνει εκεί δεν είναι φυσιολογικό και θα το διαπιστώσει και ο Άγιαξ. Μπορεί να είναι ένα καζάνι. Όχι πράγματι, είναι ένα καζάνι”.

ΠΗΓΗ .sport24.gr

Related posts

Βασίλισσα της Ευρώπης για 12η φορά η Ρεάλ

Abola Team 2

Λέστερ και Γιούβε πέρασαν στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ

Abola Team 3

ΑΕΚ – Βίντι: 1-1 – Η ΑΕΚ περνά στους ομίλους των Champions League

Abola Team 2