free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Μπαράζ μεταγραφών και ανανεώσεων στον ΑΟ Άρτεμις!

 

Αποκτήθηκαν οι Μυρτάι, Σύρος και Μωυσιάδης, ανανέωσαν οι Καζάλας, Αβδελάς και Βαρσαμογιάννης

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά στον ΑΟ Άρτεμις το «χτίσιμο» του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν. Από την στιγμή που η διοίκηση έκλεισε το θέμα του προπονητή θετικά, με τον επιτυχημένο Ευθύμιο Ζήκα να παραμένει στον πάγκο, έχει μπει σε εφαρμογή το πλάνο των μεταγραφών και των ανανεώσεων.

Οι τρεις πρώτες προσθήκες που ανακοινώθηκαν επίσημα είναι οι Μπρισίλντο Μυρτάι, Θανάσης Σύρος και Γιάννης Μωυσιάδης. Πρόκειται για εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που αναμφίβολα δυναμώνουν σημαντικά το σωματείο. Ο Μυρτάι παίζει στα δύο άκρα της επίθεσης, είναι 20 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε σε μεγάλο μέρος της σεζόν βασικός με τη φανέλα του Παλληνιακού στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Ο δε Σύρος, είναι 27 ετών ακραίος αμυντικός και πέρυσι έπαιζε επίσης στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ με τον Κουβαρά, έχοντας γεμάτη σεζόν. Τέλος, όσον αφορά τον Γιάννη Μωυσιάδη, είναι 22 ετών, παίζει στόπερ και πέρυσι έκανε καλή σεζόν με την φανέλα του Νικηφόρου. Οι παραπάνω μεταγραφές, πάντως, ήταν μόνο η αρχή -όπως ξεκαθαρίζει η διοίκηση- αφού μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες εκπλήξεις…

Όσον αφορά τώρα το κομμάτι των ανανεώσεων, οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που συμφώνησαν και συνεχίζουν στην Αρτέμιδα είναι οι Ηρακλής Καζάλας (αριστερός ακραίος αμυντικός), Παναγιώτης Αβδελάς (δεξιός ακραίος αμυντικός) και Γιώργος Βαρσαμογιάννης (μέσος).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Τα Γλυκά Νερά 2-1 εκτός τα Καλύβια

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Όλα τα αποτελέσματα στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Η SELFIE των πρωταθλητών του Παλληνιακού μετά τη λήξη του αγώνα με τα Καλύβια

Abola Team 3