free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Στον Ολυμπιακό Λαυρίου ο γκολτζής Μπουγατσιάς!

 

Ο έμπειρος επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και ανακοινώθηκε επίσημα…

Σπουδαία μεταγραφική προσθήκη για τον Ολυμπιακό Λαυρίου που ενισχύεται σημαντικά στη γραμμή κρούσης, με έναν έμπειρο και… σεσημασμένο γκολτζή! Οι «ερυθρόλευκοι», ανακοίνωσαν επίσημα τη Δευτέρα (18/7) την οριστική συμφωνία τους με τον Κώστα Μπουγατσια, ο οποίος αποφάσισε να πει «ναι» στους Λαυριώτες, κι ενώ είχε ένα σωρό προτάσεις από ομάδες της Αθήνας.

Σαφέστατα πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ποιος είναι, αφού έχει αγωνιστεί με επιτυχία τόσο σε επίπεδο Γ’ Εθνικής όσο και σε τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Μπουγάτσιας υπήρξε μάλιστα σε πολλές ομάδες του πρώτος σκόρερ, ενώ έχει αναδειχθεί πρωταθλητής με τον Αίαντα Σαλαμίνας, το Αιγάλεω, τους Αγίους Αναργύρους και την Αναγέννηση Πετρούπολης. Παράλληλα, έχει χριστεί πρώτος σκόρερ με τα Σούρμενα, το Αιγάλεω, τον Χαραυγιακό, τους Τράχωνες, την Αναγέννηση Πετρούπολης και τον Αίαντα Σαλαμίνας, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κόρινθο.

Η επόμενη πρόκληση του Μπουγατσιά είναι ο Ολυμπιακός Λαυρίου, με τον ίδιο τον 35χρονο άσο να δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεχίζει στους «ερυθρόλευκους», ενώ ξεκαθάρισε πως σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να μετακομίσει στο Λαύριο έπαιξε τόσο ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Μιχάλης Τσίκλος όσο και ο προπονητής Γιώργος Δημητρόπουλος:

«Παρόλο που υπήρχαν κάποιες καλές προτάσεις από άλλες ομάδες, αποφάσισα να έρθω στο Λαύριο επειδή ο πρόεδρος μου έδειξε ότι με θέλει περισσότερο με πράξεις και όχι λόγια. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι προπονητής στην ομάδα είναι ο Γιώργος Δημητρόπουλος, που τον γνωρίζω αρκετό καιρό και θα ήθελα να είμαι ένας από αυτούς που θα τον βοηθήσουν όσο μπορούν στην επίτευξη των στόχων του».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε στα πλέι οφ της Α’ κατηγορίας

Abola Team

Τα Γλυκά Νερά με πρωταγωνιστή τον Χίσο 3-1 την Μαρκό

Abola Team 3

Έμεινε στην Κηφισιά ο Μεϊμάρογλου

Abola Team 3