free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο στο Λουτράκι

Μια εβδομάδα έντονης κινητικότητας και σημαντικών εξελίξεων ξεκίνησε για τον ΑΟ Λουτράκι.

 

Για το βράδυ της Δευτέρας (18/7) είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου.

Όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, στις αρχές Ιουλίου τα μέλη του Δ.Σ  χωρίστηκαν σε επιτροπές και κάθε ομάδα ανέλαβε να «τρέξει» μια σειρά θεμάτων που αφορά στον προγραμματισμό της φετινής χρονιάς.

Στην αποψινή συνεδρίαση θα παρουσιαστούν οι πρώτες προτάσεις σε ό,τι αφορά στα χορηγικά προγράμματα που θα παρουσιαστούν στους υποψήφιους χορηγούς/υποστηρικτές, θα υπάρξει ενημέρωση για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, για τα εισιτήρια διαρκείας , καθώς και για λειτουργικά θέματα της ανδρικής ομάδας και της Σχολής ποδοσφαίρου.

Αναμένεται σε μια σειρά θεμάτων να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και οι σχετικές επιτροπές να πάρουν το «πράσινο φως» για την άμεση υλοποίηση τους.

 

Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα  1η Αυγούστου. Τρεις μέρες νωρίτερα , την Παρασκευή 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

Τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί  το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Όπως όλα δείχνουν, οι οράνιε θα είναι  αύριο σε θέση να ανοίξουν το κεφάλαιο «μεταγραφές» και να παρουσιάσουν το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού

ΠΗΓΗ stoplekto.gr

Related posts

Πανέτοιμοι στο Κερατσίνι για το ματς με Εθνικό

Abola Team 2

ΟΦ Ιεράπετρας: «Η ώρα έναρξης του Τελικού είναι ζωτικής σημασίας»

Abola Team 2

Έτοιμος για απαντήσεις η Ρόδος μέσα στο γήπεδο κόντρα στον Εθνικό

Abola Team 2