free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Επιστροφή-«βόμβα» Παπαδόπουλου στην Μάχη, με όνειρα η «πρώτη»! (pics)

 

Ο ικανός επιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση Γεραμάνη και ανακοινώθηκε – Τι έγινε στην πρώτη προπόνηση

 

Επέστρεψε… σπίτι του! Μετά από ένα εξάμηνο διάλειμμα, όπου αγωνίστηκε την Θύελλα Ραφήνας, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος φορά και πάλι τα «κιτρινόμαυρα» της Μάχης.

Ο ικανότατος επιθετικός, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση Γεραμάνη και γυρίζει στον Μαραθώνα με στόχο να βοηθήσει και εκείνος στη νέα προσπάθεια. Αναμφίβολα η προσθήκη – επιστροφή του «Παπ» είναι σημαντική για χίλιους – δυο λόγους, αφού η Μάχη αποκτά έναν άνθρωπο που γνωρίζει άριστα τα αποδυτήρια και έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος μάλιστα ήταν παρών στην χθεσινή έναρξη της προετοιμασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα.

Το παρών φυσικά έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και το τεχνικό τιμ το οποίο αποτελούν οι: Σταύρος Ηλιόπουλος (Προπονητής), Κελεσίδης Παναγιώτης (Γυμναστής τερματοφυλάκων) και Αργυρίου Αντώνιος (Γυμναστής).

Πριν την έναρξη της προπόνησης προηγήθηκε η γνωριμία-παρουσίαση των ποδοσφαιριστών από τον προπονητή και το Δ.Σ., ο αγιασμός από τον Πάτερ και φυσικά οι ευχές για μία καλή σεζόν με προπάντων υγεία, και ευτυχία προσωπική, οικογενειακή.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Πρώτη» στη Μαρκό με χαμόγελα και αισιοδοξία

Abola Team 2

Νικολακάκης: «Δεν έπαιζαν ποδόσφαιρο, αλλά… κατς στο Μπογιάτι»!

Ρένος Γιαμπουράς

Ο τεχνικός του Άρη Βούλας Τάσος Τασιόπουλος V I D E O

Τάσος Ζαφειρίου