free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Βόμβα μεγατόνων: Στην Άνοιξη ο Κώστας Τσεβάς! (pic)

Ο σπουδαίος μεσοεπιθετικός υπέγραψε στον Αθλητικό Όμιλο Άνοιξης και τον ανεβάζει επίπεδο

Τεράστια μεταγραφική επιτυχία για τον Αθλητικό Όμιλο Άνοιξης που κατάφερε να αποκτήσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών που αγωνίζονται στα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής, τον Κώστα Τσεβά! Η διοίκηση, υπό την προεδρία του Τάσου Αγγέλικα κάτω από άκρα μυστικότητα και με συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον σπουδαίο άσομ ο οποίος προ ημερών είχε αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, κι ενώ είχε πρόταση ανανέωσης στα χέρια του.

Η Άνοιξη πληροφορούμενη τις εξελίξεις θέλησε να έρθει σε επαφή με τον Τσεβά, με τον αντιπρόεδρο Άκη Δημακό να είναι εκείνος που αρχικά έριξε το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στο τραπέζι. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβε ο πρόεδρος Τάσος Αγγέλικας, ο οποίος με προσωπικούς χειρισμούς έπεισε τον Τσεβά για το πρότζεκτ και εκείνος είπε το μεγάλο ναι.

Πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφική προσθήκη, που ανεβάζει επίπεδο την Άνοιξη και ίσως αλλάζει ακόμα-ακόμα και τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή άλλωστε με πλούσιο βιογραφικό, όπου πέρυσι έκανε εντυπωσιακή σεζόν στο Μπογιάτι, με 16 γκολ και 15 ασίστ σε 29 συμμετοχές στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Από εκεί και πέρα, κατά το παρελθόν, ο Κώστας Τσεβάς έχει αγωνισθεί με επιτυχία ακόμη και στην Α’ εθνική κατηγορία. Υπήρξε παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΚ (1995-2004), της ΠΑΕ Απόλλων Αθηνών (2004-2005), της ΑΕΚ Ερμιονίδας (2005-2006), της ΠΑΕ Ηλιούπολης (2006-2007), του Αήττητου Σπάτων (2007-2009), του Ωρωπού (2009-2010) και του Α.Ο. Σταμάτας (2010). Τα τελευταία χρόνια έπαιξε με επιτυχια στον Άγιο Στέφανο.

Ο Κώστας Τσεβάς υπογράφει υπό την παρουσία του προέδρου της Άνοιξης Τάσου Αγγέλικα

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων

Abola Team

Με Μαντακίδη το διπλό η Βουλιαγμένη στον Κουβαρα

Ρένος Γιαμπουράς

O A.O Κρυονερίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιάννη Βαμβάτσικο (Ιωάννης).

Abola Team 2