free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ελευθερούπολη: Ευχαριστήριο στον Θανάση Τζήμα

 

Με ένα όμορφο μήνυμα στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook, η Ελευθερούπολη αποχαιρετά και ευχαριστεί για την προσφορά του, τον Θανάση Τζήμα. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ύστερα από τέσσερα γεμάτα χρόνια στους «κιτρινόμαυρους», αποφάσισε να αποχωρήσει για χάρη του Νεοπεντελικού, όπου θα είναι αντιμέτωπος με μια νέα πρόκληση στη καριέρα του.

Αναλυτικά, η ευχαριστήρια ανακοίνωση του συλλόγου:

Σ” ευχαριστούμε Θανάση!

Ύστερα από 4 χρόνια πολύτιμης προσφοράς στην Ελευθερούπολη (107 συμμετοχές, 15 γκολ), ο 26χρονος άσος αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να δοκιμάσει τη τύχη του σε άλλη ομάδα και συγκεκριμένα στον Νεοπεντελικό.

Η περσινή χρονιά ήταν για τον ίδιο η πιο παραγωγική, καθώς πέτυχε 7 γκολ, τα περισσότερα εκ των οποίων καθοριστικά. Είχε, μάλιστα, το απόλυτο στις εκτελέσεις πέναλτι (4/4). Η Ελε χάνει ένα παίχτη με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και σπάνιο αριστερό πόδι.

Η οικογένεια της Ελευθερούπολης ευχαριστεί τον Θανάση Τζήμα για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα! 

ΠΗΓΗ stoplekto.gr

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (7/3)

Abola Team

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ 4-0: Γκολ και δηλώσεις

abola10

Παρών στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Άγιαξ Ταύρου ο Κώστας Μπάλας-Το νέο απόκτημα της ομάδας φωτογραφήθηκε για το Abola.gr

Abola Team 3