free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ατλαντίδα, κάτι φρέσκο και διαφορετικό!

Γιάννης Τζανόπουλος (Γεν. Διευθυντής), Αντώνης Φώσκολος (Τεχν. Διευθυντής) και Βαγγέλης Τσιώλης (προπονητής) μιλούν για όλους και για όλα

 

Ένα ποδοσφαιρικό οικοδόμημα που θα πρεσβεύει κάτι διαφορετικό έχουν οραματιστεί στην Ατλαντίδα. Πρωτεργάτες της όλης προσπάθειας φυσικά οι χρηματοδότες Γιάννης Στασινόπουλος – Άγγελος Πολύδερας, οι οποίοι έχουν πάει τον σύλλογο σε επαγγελματικά μονομάτια, στελεχώνοντας τον παράλληλα με φρέσκα άτομα, που ο κάθε ένας τους έχει μεγάλη και πετυχημένη πορεία στον χώρο.

Τρεις εξ αυτών οι Γιάννης Τζανόπουλος (Γεν. Διευθυντής), Αντώνης Φώσκολος (Τεχν. Διευθυντής) και Βαγγέλης Τσιώλης (προπονητής), που μίλησαν στην εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ και άνοιξαν τα χαρτιά τους. Ο κ. Τζανόπουλος εξήγησε πρώτος: «Δέχτηκα μια τιμητική πρόταση και μπήκα στην ομάδα. Η Ατλαντίδα έχει δύο ανθρώπους (Στασινόπουλο – Πολύδερα) σοβαρούς, ισχυρούς επιχειρηματικά που έχουν μεράκι και θέλουν να φτιάξουν ένα σύνολο που να διαδραματίσει τον δικό του ρόλο. Στόχος μας είναι να οργανωθούμε σε όλα τα πλαίσια και η Ατλαντίδα να ξεφύγει από τα στενά όρια της Ανατολικής Αττικής, να αποκτήσει εξωστρέφεια. Ο σχεδιασμός που κάνουμε είναι κάτι διαφορετικό και πολυτέλεια για την κατηγορία, θέλουμε να εμφανίσουμε κάτι φρέσκο και διαφορετικό. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε αλλά δεν αυτό δεν θα γίνει αυτοσκοός. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι ωραίο στην Ατλαντίδα. Κάτι φρέσκο. Σε αυτή την λογική έγινε και η επιλογή του προπονητή που ξάφνιασε πολλούς. Ο Βαγγέλης (Τσιώλης) είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει πολύ, είναι χαμηλών τόνων αλλά οι εμπειρίες του είναι πλούσιες αφού δούλεψε σε υψηλό επίπεδο.Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία μας και θεωρώ πως όλοι μαζί, μαζί και με τον Αντώνη όπου ο ρόλος του είναι κομβικός, θα χτίσουμε κάτι δυνατό».

Από την μεριά του ο Αντώνης Φώσκολος επισήμανε: «Στην Ατλαντίδα υπήρξαν οι κατάλληλες συνθήκες και αποφάσισα να υπηρετήσω την ομάδα από το πόστο του Τεχν. Διευθυντή. Δεν θέλουμε να είμαστε φωτοβολίδα, θέλουμε να καθιερωθούμε και να αποτελούμε παράδειγμα προς μίμηση για τον τρόπο λειτουργίας μας, παρουσιάζοντας κάτι διαφορετικό. Η όποια απόφαση παίρνουμε περνά από κόσκινο. Μελετάμε την κάθε λεπτομέρεια και θα δώσουμε το τελικό ΟΚ για εναν παίκτη μόνο όταν έχουμε εξετάσει τον χαρακτήρα του και τις αγωνιστικές του δυνατότητες. Στόχος είναι να παντρέψουμε ένα μείγμα νέων παιδιών με πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Απο εκεί και πέρα θεωρώ πως η επιλογή του Βαγγέλη για το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας είναι ένα κίνητρο για τα νέα παιδιά να έρθουν να δουλέψουν και να καθιερωθούν και γιατί όχι να παίξουν αργότερα και επαγγελματικά αφού υπάρχουν οι επαφές και οι γνωριμές από όλους μας. Δεν υπάρχει καλύτερη συγκυρία για έναν νεαρό αθλητή να έρθει τώρα στην Ατλαντίδα και να καθιερωθεί».

Τέλος ο Βαγγέλης Τσιώλης εξήγησε: «Ήταν εύκολη απόφαση για ‘μένα να ξεκινήσω την καριέρα μου, ως πρώτος προπονητής, από την Ατλαντίδα. Η ομάδα έχει τους κατάλληλους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα, που είναι νέοι και διαθέτουν όρεξη για δουλειά. Ήταν μεγάλη υπόθεση για εμένα ότι έδειξαν ενδιαφέρον οι κ.κ. Στασινόπουλος – Πολύδερας, δύο ανθρώποι που σπανίζουν και είναι κόσμημα για τον χώρο του ποδοσφαίρου. Τέτοιους ανθρώπους πρέπει να τους διαφυλάξουμε…

Από εκεί και πέρα εγώ στην Ατλαντίδα θέλω να δείξω κάποια πράγματα, να παρουσιάσω την φιλοσοφία μου και να έχουμε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Οι υψηλοί στόχοι της ομάδας είναι σίγουρα επιπλέον κίνητρο για εμένα και το ζητούμενο είναι να δουλέψουμε σωστά και να προσπαθήσω να εξελίξω τον κάθε ποδοσφαιρισττή ξεχωριστά. Αυτό που θέλω είναι να δημιουργήσω είναι μια ομάδα σωστά δομημένη και αύριο – μεθαύριο να μπορεί να προσαρμοστεί στη διάδοχη κατάσταση».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Τροχαίο για παίχτες του Ολυμπιακού Λαυρίου

Βασίλης Θεόκλητος

Δύο μεταγραφές ο Αχαρναϊκός

Abola Team

Η Άνοιξη 2-0 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Abola Team 3