free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ηλιόπουλος: «Με υπομονή και προγραμματισμό προχωράει ο σχεδιασμός της Μάχης»

 

Στον Μαραθώνα προχωρούν με προσεκτικές κινήσεις στην δημιουργία ισχυρότατης ομάδας – Τι δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός Σταύρος Ηλιόπουλος

 

Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με σωστό προγραμματισμό και μεθοδικότητα προχωρούν στην Μάχη Μαραθώνα, με στόχο τη δημιουργία με ισχυρότατης ομάδας. Ο αρχιτέκτονας του σωματείου, πολύπειρος και επιτυχημένος προπονητής Σταύρος Ηλιόπουλος, μίλησε γι’ αυτή την προσπάθεια στο sportcity και εξήγησε: «Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία, ώστε να δουλέψουμε πιο χαλαρά και πιο ήρεμα, χωρίς το άγχος του χρόνου. Η ομάδα ετοιμάζεται στο Γραμματικό, σε ένα φανταστικό τοπίο, ισάξιο πολλών προπονητικών κέντρων, που πηγαίνουν επαγγελματικές ομάδες. Έχω ήδη κλείσει και τα φιλικά, τα οποία θα είναι όλα δυνατά. Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Τετέρτη 10 Αυγούστου, στην Ραφήνα, με την Τριγλία».

Η Μάχη Μαραθώνα να θυμίσουμε πως ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της στο Γραμματικό, με την συμμετοχή 28 παικτών. Ανάμεσα τους και ο 23χρονος χαφ Κώστας Μουρούτης που αποτελεί νέο μεταγραφικό χτύπημα. Ο Μουρούτης, που αγωνιζόταν παλαιότερα στο Κορωπί, ήταν στην ομάδα Κ-20 της ΑΕΚ το 2011 και μετεγράφη στο Κορωπί. Το 2014 πήγε στην Καλλιθέα και το 2015 δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου. Επέστρεψε στην Καλλιθέα μετά τον 6μηνο δανεισμό του και τώρα υπέγραψε δελτίο στην Μάχη Μαραθώνος!

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Β. Χαντές: “Διαφορετικό για τον Παλληνιακό το ματς πρωταθλήματος”

Abola Team 3

Στο Κορωπί και ο Φώτης Μακρής

Abola Team 2

Παραμένει πρώτος ο Αστέρας

Nάσος Φακίδης