free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΛΟ

Βλάχος: «Δεν υπάρχει ομάδα που δεν μπορούμε να νικήσουμε»

Την σιγουριά με την οποία πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η εθνική πόλο ανδρών τόνισε ο Θοδωρής Βλάχος, λίγο μετά την ανακοίνωση της αποστολής που θα ταξιδέψει στην κορυφαία διοργάνωση.

 

Την γνωστή συνταγή, που φέρνει τις επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, επέλεξε ο Θοδωρής Βλάχος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και έχει κάθε λόγο να νιώθει σιγουριά, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της αποστολής.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για την επιλογή της 13άδας: «Η επιλογή της 13άδας έγινε καθαρά με το κριτήριο ότι αυτοί οι παίκτες πιστεύω πως είναι οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο το ότι κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο στο Καζάν και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και στην προετοιμασία».

Για το τουρνουά του Μπορ: «Ήταν ένα πολύ δυνατό τουρνουά με κάποιες από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Εμείς, παρά τα προβλήματα απουσιών που είχαμε, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω ασθενειών, αποδείξαμε πως είμαστε ένα ομοιογενές σύνολο και όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο. Το πρόσωπο που δείξαμε είναι άκρως θετικό για τη συνέχεια. Αυτό που κρατάω περισσότερο από όλα είναι πως δείξαμε ότι δεν υπάρχει ομάδα που δεν μπορούμε να την κερδίσουμε. Αυτό μπορούμε να το έχουμε στο μυαλό μας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να λειτουργήσει θετικά σε δύσκολες στιγμές των παιχνιδιών, είτε αντίπαλος είναι η Σερβία, είτε κάποια άλλη πολύ καλή ομάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

 

Πηγή: sport-fm.gr

Related posts

Για πλάκα στον τελικό τα κορίτσια του Ολυμπιακού!

Kώστας Παλαιολόγος

Προελαύνει ο Ολυμπιακός!

Kώστας Παλαιολόγος

Στα ημιτελικά η Εθνική

Ρένος Γιαμπουράς