free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Διπλό «χτύπημα» ο Ολυμπιακός Λαυρίου, 1η Αυγούστου η «πρώτη»!

 

Στα «ερυθρόλευκα» οι ταλαντούχοι Λάμπρος Πατσαούρας – Κωνσταντίνος Καρύδης

 

Δύο μεταγραφές με παρόν και μέλλον ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Λαυρίου το απόγευμα της Δευτέρας (25/7)! Οι «ερυθρόλευκοι», έφτασαν σε συμφωνία τόσο με τον Λάμπρο Πατσαούρα όσο και με τον Κωνσταντινο Καρύδη, οι οποίοι μετακομίζουν στη Νεάπολη με τις καλύτερες συστάσεις.

Πρόκειται για δύο νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ και ο καθ’ ένας έχει διαγράψει τη δική του πορεία μέχρι τώρα. Για την ακρίβεια ο Πατσαούρας, στα 21 του χρόνια, προέρχεται από γεμάτη και καλή σεζόν πέρυσι με την Μαρκό και ευελπιστεί να κερδίσει θέση βασικού και στον Ολυμπιακό Λαυρίου.

Όσον αφορά τον Καρύδη, είναι έναν χρόνο μικρότερος και έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε vfb stuttgart, Αστέρα Βάρης (Γ’ Εθνική) και Ολυμπιακό Λιοσίων!

1η Αυγούστου η «πρώτη»!

Από εκεί και πέρα, το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού Λαυρίου το οποίο αποτελούν ως γνωστόν ο κόουτς Γιώργος Δημητρόπουλος, ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Φαράκος και ο γυμναστής Αλέξης Σακελλαρίου ανακοίνωσαν πως η «πρώτη» για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου. Δύο ημέρες αργότερα όλοι οι αθλητές θα περάσουν εργομετρικά τεστ.

ΠΗΓΗ. ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Έσκασε… Κεραυνός με Γκαβασιάδη στην Κερατέα!

Ρένος Γιαμπουράς

«Πρώτη» σε κλίμα ενότητας για τα Γλυκά Νερά

Ρένος Γιαμπουράς

Μάχη Μαραθώνα-Κεραυνός Κερατέας 2-1-Στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε 23 λεπτά όλα τα γκολ

Abola Team 3