free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ανανέωσε με τον Παμπαιανικό ο Ηλίας Τριανταφύλλου!

Ο έμπειρος τεχνικός αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας απηύθυνε κάλεσμα σε όλον τον φίλαθλο κόσμο της Παιανίας να στηρίξει τη νέα προσπάθεια

 

Επιτέλους ευχάριστα νέα για την ομάδα του Παμπαιανικού που έχασε πολύτιμες μονάδες, όχι όμως και τον αρχιτέκτονα της! Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η διοίκηση κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Ηλία Τριανταφύλλου, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Ανατολικής Αττικής.

Ο έμπειρος τεχνικός που έχει παρουσιάσει εξαιρετική δουλειά στον Παμπαιανικό, τόσο σε επίπεδο Υποδομών όσο και στο ανδρικό τμήμα, αποφάσισε να πει ναι στην πρόταση που του έγινε και συνεχίζει στο τιμόνι του συλλόγου. Μάλιστα, ο κ.Τριανταφύλλου αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας προχώρησε σε μια δήλωση ενότητας, μέσω της οποίας απηύθυνε κάλεσμα σε όλον τον φίλαθλο κόσμο της Παιανίας να στηρίξει τη νέα προσπάθεια.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: Επειδή τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν πολλές φήμες για την αποχώρηση μου από την ομάδα, έχω να δηλώσω ότι εγώ έχω μάθει από τους γονείς μου να μην δαγκώνω το χέρι που με ταΐζει!

Το ήθος μου και η αξιοπρέπεια μου με έκανε να περιμένω, ίσως και με μεγάλο ρίσκο για την προπονητική μου καριέρα, να συζητήσω πρώτα με την ομάδα που με έχει αναδείξει και μετά να πάρω τις αποφάσεις μου.

Ελπίζω και εύχομαι να καταλάθουν όλοι οι φίλαθλοι της Παιανίας ότι η ομάδα είναι ΠΑΝΩ από κάθε πρόσωπο και ματαιοδοξία. Είναι ομάδα με 90 χρόνια ιστορία και πιθανόν με άλλα τόσα και παραπάνω στο μέλλον…

Προσκαλώ, λοιπόν, όλους και όσους πραγματικά αγαπάνε την ομάδα να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορεί ο κάθε ένας μας σ αυτή την δύσκολη για όλους μας χρονική στιγμη.

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Νίκη Δροσιας-Κρυονέρι 0-4

Abola Team 3

Παλλαυρεωτικός-Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών 0-2

Abola Team 3

ΑΝΟΙΞΗ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1-1 | Highlights – Δηλώσεις

Abola Newsroom