free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟ

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (22/7/2016)

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

1. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΑΙΝΕΙΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα της Α’ Κατηγορίας Ανδρών Ποδοσφαίρου Άμμου 2016, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 17.7.2016 μεταξύ των ομάδων ΝΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ και ΑΙΝΕΙΑΣ και κατακύρωση αυτού υπέρ του πρώτου σωματείου, β) χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου Ποδοσφαίρου Άμμου.

2. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΑΙΝΕΙΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα της Α’ Κατηγορίας Ανδρών Ποδοσφαίρου Άμμου 2016, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 17.7.2016 μεταξύ των ομάδων ΑΙΝΕΙΑΣ και  ΑΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ και κατακύρωση αυτού υπέρ του δεύτερου σωματείου, β) χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου του πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Άμμου.

3. 1. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΑΙΝΕΙΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα της Α’ Κατηγορίας Ανδρών Ποδοσφαίρου Άμμου 2016, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 17.7.2016 μεταξύ των ομάδων ΑΓΙΟΙ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και ΑΙΝΕΙΑΣ και κατακύρωση αυτού υπέρ του πρώτου σωματείου, β) χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου του πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Άμμου, και ε) αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας ανδρών Ποδοσφαίρου Άμμου 2016 και υποβιβασμός στην αμέσως κατώτερη κατηγορία καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

 

 

 

 

ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΒΙΚΥ

Related posts

Γ’ Εθνική: Η κατάσταση στην κατηγορία είναι οριακή!

Γιώργος Ανανίδας

Με ψήφους των διαιτητών της ΕΠΟ ακυρώθηκαν οι εκλογές!

Ρένος Γιαμπουράς

Προσφυγή κατά των εκλογών της ΕΠΟ από Τζώρτζογλου-Βοζικάκη!

Abola Team 2