free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κρασαγάκης: Δεν χρειάζονται πολλα λόγια

Με αφορμή την πρώτη επίσημη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο προπονητής της ομάδας μας Βασίλης Κρασανάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Ξεκινάμε μία χρονιά η οποία έχει μία μεγάλη βάση να πατήσουμε και αυτή είναι η περσινή χρονιά. Πάνω σε αυτή θα πρέπει να χτίσουμε το οικοδόμημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Είναι περίοδος που δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά κάτω το κεφάλι και πολύ δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Έχουμε κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας και με τις προσθήκες των παιδιών που έχουν έρθει μέχρι σήμερα και ενδεχομένως όσοι έρθουν μέχρι το πέρας των μεταγραφών, έχουμε στόχο να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στις δυσκολίες του νέου πρωταθλήματος.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα σε αυτό το κομμάτι και μένει μόνο να δέσουν οι παλιοί με τους καινούριους και να το δούμε στο γήπεδο».

*Στην φωτογραφία ο προπονητής της ομάδας μας Βασίλης Κρασανάκης(δεξιά) και ο συνεργάτης του Γιώργος Χατζηδιαμαντής(αριστερά).

ΠΗΓΗ. stoplekto.gr

Related posts

Στο Κερατσίνι το ματς του Αήττητου με τον Εθνικό

Abola Team 3

Πένθος στο Μοσχάτο, «έφυγε» ξαφνικά ο Νίκος Μελάς

Γιώργος Ανανίδας

Μέσα Ιουλίου έρχεται στα Χανιά για την Παλαιόχωρα ο Θέμελης

Abola Team 3