free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Σούπερ κίνηση με Σκούμα ο Αήττητος, ψάχνεται για «μικρούς» τερματοφύλακες!

Τα Σπάτα κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, που προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν με το Χαλάνδρι

 

Έξυπνη «βόμβα»! Σε συμφωνία με τον Χρήστο Σκούμα, ο οποίος οργίασε πέρυσι με την φανέλα του Χαλανδρίου στην Α’ ΕΠΣΑ, ήρθε ο Αήττητος!

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, που πέτυχε πάνω από 15 γκολ σε πρωτάθλημα – κύπελλο, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση Κατσιγιαννη και μετακομίζει στα Σπάτα.

Πρόκειται για σπουδαία μεταγραφική επιτυχία του Αήττητου, που κατάφερε να αποκτήσει έναν εκ των καλύτερων «μικρών» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Να σημειώσουμε πως ο Σκούμας αγωνιζόταν στην ΑΕ Χαλανδρίου την τελευταία τριετία, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει και από την Αθηναϊδα.

Από εκεί και πέρα, στον Αήττητο Σπατών ψάχνονται για τον… άσο και πιο συγκεκριμένα αναζητούν τερματοφύλακα-ες που θα αγωνίζονται ως «μικροί». Η διοίκηση σε συνενόηση με τον προπονητή Πάρη Κωνσταντακόπουλο και τον Τεχν. Διευθυντή Δημήτρη Μητρογιάννη ήδη εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο δεν έχουν πάρει τελικές αποφάσεις. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και ανακοινώσεις, ενώ φαίνεται πως θα αποκτηθεί και ένας έμπειρος αμυντικός.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 Παμπαιανικός και Παλλαυρεωτικός

Abola Team 3

Εμβόλιμες αγωνιστικές στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ

Ρένος Γιαμπουράς