free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Στις 8 Αυγούστου ξεκινά το «χτίσιμο» του φετινού Άρη Βούλας!

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις μπαίνουν στη σεζόν οι «κιτρινόμαυροι» του Κυριάκου Δαγγούλη – Όλες οι εξελίξεις!

 

θόρυβα, αλλά με σωστό πλάνο και προγραμματισμό υψηλού επιπέδου ο Άρης Βούλας προετοιμάζεται εν όψει της νέας σεζόν 2016-2017! Η πρώτη συγκέντρωση των «κιτρινόμαυρων» θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου, στη φυσική έδρα της ομάδας, όπου γίνονται αυτή την περίοδο έργα και έχει τοποθετηθεί τάπητας τελευταίας γενιάς, όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο.

Ο προπονητής Κυριάκος Δαγγούλης μαζί με τους συνεργάτες του Κώστα Δεληγιάννη (βοηθός) – Κυριάκο Βασιλόπουλο (προπονητής τερματοφυλάκων) και τη διοίκηση, ήδη έχουν καταλήξει στην φιλοσοφία που θέλουν να περάσουν και υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Σ’ αυτό το πλαίσο έχει δημιουργηθεί ένα ρόστερ με εξαιρετικά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, που απουτελείται σε μεγάλο βαθμό από παίκτες γηγενείς, οι οποίοι θα έχουν τη βοήθεια και κάποιων αθλητών πιο έμπειρων. Μάλιστα ήδη υπάρχουν επαφές και έχουν γίνει μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Το σημαντικό για τον Άρη Βούλας είναι πως πορεύεται με… το βλέμμα στο μέλλον και πιστεύει – στηρίζει τα δικά του παιδιά. Ο περσινός, δε, βασικός κορμός των ποδοσφαιριστών που ολοκλήρωσαν τη σεζόν με την φανέλα του Άρη Βούλας, έχει ανανεώσει τη συνεργασία του (από τον Μάιο!) κι έτσι οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν κάποιες μικρές προσθήκες. Άλλωστε, οι αθλητές που ανήκουν στο ρόστερ του Άρη είναι ικανότατοι, κάτι που απέδειξαν και πέρυσι με την απόλυτα επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Παράλληλα οι 17 απο τους 26 ποδοσφαιριστές, ειναι κατω απο το ηλικιακό όριο του 1995!

Όσον αφορά τα της προετοιμασίας που ξεκινά όπως προείπαμε 8 Αυγούστου, σε όλους τους αθλητές θα μοιραστεί πλήρες προπονητικό υλικό που είναι χορηγία της εταιρίας Αντάρτης. Επίσης, στις 11 Αυγούστου οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικά τεστ στο κέντρο του. Ζαχαρογιάννη. Από τον Άρη Βούλας θέλησαν να ευχαριστήσουν όλους τους χορηγούς αλλά και την οικογένεια Γαβαλάκη για την προσφορα των ηλεκτρολυτων που θα έχει στη διάθεση της η ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Τέλος, ο Άρης Βούλας ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων:

20/8 με Καλύβια

27/8 με Σούρμενα

31/8 με Ηλιούπολη

3/9 με Φώκαια

4/9 με Αγία Παρασκευή

7/9 με Γ.Σ. Αργυρούπολης

10/9 με Ένωση Ρέντη

11/9 με Αίγινα – Σαρωνικό

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Αχιλλέας Σιατραβανης | Παίκτης Κρυονερίου ΑΠΟ (Σκόρερ)

admin

ΕΠΣΑΝΑ: Τα αποτελέσματα στις τρεις κατηγορίες στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ υποψήφιος για την προεδρία της Άνοιξης

Abola Team 3