free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Στον Αστέρα Βάρης ο Βαγγέλη!

Ο 21χρονος αριστερός μπακ-χαφ, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Κουβαρά, μετακομίζει στην Βάρη – Προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα Κοτζάϊ και Μαυροθαλασσίτης!

 

Εξαιρετική προσθήκη για τον Αστέρα Βάρης που έκλεισε τον Παναγιώτη Βαγγέλη, ο οποίος προ ημερών αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Κουβαρά. Ο 21χρονος άσος, που μπορεί να αγωνιστεί με άνεση σε όλη την αριστερή πλευρά, προέρχεται από εντυπωσιακή και γεμάτη σεζόν με την φανέλα του Α.Ο.Κ. (4 γκολ – 8 ασίστ) και η οποία ήταν το… διαβατήριο για να κάνει το βήμα παραπάνω. Σαφώς ο Αστέρας προσθέθει ένα καλό εργαλείο στην αριστερή του πλευρά, έναν παίκτη που μπορεί να παίξει τόσο ως μπακ όσο και ως εξτρέμ και διακρίνεται για το καλό του αριστερό. Η Βάρη θα είναι ο τρίτος σταθμός στην καριέρα του νεαρού άσου, ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης, εκτός από τον Κουβαρά, και στον Κεραυνό Κερατέας.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Βάρης: Ο Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία του για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 με τον αριστερό αμυντικό (back – half) Βαγγέλης Παναγιώτη. Εχει αγωνιστεί σέ Α.Ο. ΚΟΥΒΑΡΑ. Στον 21χρονο Παναγιώτη ευχόμαστε καλη επιτυχία !!

***Την ίδια ώρα ο Αστέρας Βάρης προχωρά στο χτίσιμο της ομάδας με το… βλέμμα στο μέλλον, κάτι που φαίνεται και από την προώθηση δύο νεαρών παικτών της Ακαδημίας στην ανδρική ομάδα. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: Αλλοι 2 ποδοσφαιριστές από τα ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ (Ακαδημίες) του Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ θα είναι βασικοί πρωταγωνιστές στο να πετύχει η ομάδα μας τους στόχους της για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Πρόκειται για τους: Κοτζάϊ Αλντο και Μαυροθαλασσίτη Μάριο. Τους ευχόμαστε μία καλή αγωνιστική χρονιά.

ΠΗΓΗ. ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Φιλική νίκη για Μάχη, «έλαμψε» ο 14χρονος Ρούσσης!

Τον γκολκίπερ Βαζαίο Μανουσάκη απέκτησε η Άνοιξη

Abola Team 3

Ο ΑΠΟ Νικολακάκης 1-0 εκτός τον Θησέα Νέας Μάκρης

Abola Team 3