free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Στην προεδρία της Δόξας Βύρωνος ο Καούκης

 

Μετά τις εκλογές της Παρασκευής στη Δόξα Βύρωνος, οι οποίες και διεξήχθησαν με επιτυχία, το μόνο που απέμενε ήταν το νέο ΔΣ να έρθει σε σώμα.

 

Κάτι που έγινε τη Δευτέρα το βράδυ, όπου και νέος πρόεδρος είναι πλέον ο Μιχάλης Καούκης. Ο απερχόμενος πρόεδρος,  Μπάμπης Ζαχαρόπουλος, παραμένει βέβαια κανονικά στο ΔΣ έχοντας τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου. Αναλυτικά η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, έχει ως εξής: Πρόεδρος: Καούκης Μιχάλης, Α’ Αντιπρόεδρος: Ασπιώτης Μάκης, Β’ Αντιπρόεδρος Ζαχαρόπουλος Μπάμπης, Γεν. Γραμματέας: Θεοδωρίμπασης Ιωάννης, Ταμίας Βλάχος Φώτης, Εκπρόσωπος ΕΠΣΑ: Κατσούλας Κωνσταντίνος.

Καούκης: Είναι τιμή για μένα!

Στο πρώτο του μήνυμα ως πρόεδρος της ιστορικής Δόξας Βύρωνος ο Μιχάλης Καούκης δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση που μου έγινε και αποδέχθηκα, να αναλάβω τη διοίκηση της μεγαλύτερης ομάδας του Βύρωνα, της ιστορικής ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΟΣ.Η εποχή είναι δύσκολη για όλους, όμως δίνω υπόσχεση ότι μαζί με τους συνεργάτες μου στο ΔΣ θα δουλέψουμε ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε την ομάδα μεγάλη. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και φυσικά θα χρειαστούμε τη μεγάλη δύναμη που μας δίνει χρόνια τώρα ο υπέροχος κόσμος μας! Καλή σεζόν να έχουμε και όλα θα πάνε καλά, γιατί….ΔΟΞΑ ΕΙΜΑΣΤΕ»!

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Στα Σούρμενα ο Ανδρέας Μερετσόλιας

Abola Team 2

ΕΠΣΑ: Η αυριανή (21/4) αγωνιστική δράση

Abola Team

Τα βρήκαν στο “0”