free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Τον Μανωλιά απέκτησε ο Ερμής Κορυδαλλού

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή για το παρόν και το μέλλον ολοκλήρωσε  η διοίκηση του Ερμή Κορυδαλλού .. Απέκτησε τον 18χρονο Χαράλαμπο Μανωλιά .

 

Ο ταλαντούχος άσος αγωνιζόταν την χρονιά που πέρασε στον Αστέρα Νίκαιας με τον οποίο είχε 27 συμμετοχές  στο πρωτάθλημα , αλλά ανήκε στην Αμφιάλη την διοίκηση της οποίας ευχαριστεί ο Ερμής για την συμφωνία και τη συνεργασία που είχαν στην μεταγραφή .

* Οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Τρίμπου αφού έκλεισαν όλες οι εκκρεμότητες . O 30χρόνος  άσος αποτελεί μια σημαντική ενίσχυση για την μεσαία γραμμή της ομάδας μιας και εκτός από τα οργανωτικά του προσόντα , διαθέτει ευχέρεια στο σκοράρισμα

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός που έχει γίνει από τον προπονητή σε συνεργασία με την διοίκηση συνεχίζεται  με αμείωτους ρυθμούς . Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν  και νέες ανακοινώσεις.

ΠΗΓΗ.stoplekto.gr

 

Related posts

Λύση της συνεργασίας του ΑΣ Ποντίων Δραπετσώνας με τον τεχνικό Λουκά Κάλλα-Τι δήλωσε ο απερχόμενος κόουτς, ευχαριστίες του συλλόγου σε Μάκη Ρούσσο, Δημήτρη Μισιάδη και σε “ΥΦΑΝΤΗ”

Abola Team 3

Τρεις μεταγραφές ο Ερμής Κορυδαλλού

Ρένος Γιαμπουράς

Mε πολλά όνειρα η «πρώτη» του Ηφαίστου

Kώστας Παλαιολόγος