free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με Φωστήρα και δυνατές ομάδες τα φιλικά του Ρουφ!

Με πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια η ιστορική ομάδα του Ρουφ θα προετοιμαστεί με τον ιδανικότερο τρόπο για το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑ.

 

Μεταξύ άλλων το συγκρότημα του επιτυχημένου τεχνικού Δημήτρη Καλιακούδη θα παίξει με τον Φωστήρα ο οποίος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και με τους Αγ. Αναργύρους, Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα όλων των φιλικών του Ρουφ έχει ως εξής:13 Αυγούστου με Κρυονέρι, 23 Αυγούστου με Σούρμενα, 25 Αυγούστου με Αγ. Αναργύρους, 28 Αυγούστου με Φωστήρα, 4 Σεπτεμβρίου με ομάδα που θα γνωστοποιηθεί σύντομα και 10 Σεπτεμβρίου με Θρίαμβο Χαϊδαρίου.
 
Όλα τα φιλικά το Ρουφ θα τα δώσει εντός έδρας. Επίσης η πρώτη της ομάδας με την παρουσία και των εννέα μεταγραφικών αποκτημάτων θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα στην έδρα της “Αούστρια”. Εκεί ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Καλιακούδης θα αναλύσει στους παίκτες το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Το παρόν στην “πρώτη” της ομάδας θα δώσει φυσικά ο χορηγός Αντώνης Τσάτσος ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων της αρτοποιίας Ήπειρος. Τέλος και σύμφωνα με πληροφορίες μεταγραφική βόμβα έχει στα σκαριά η διοίκηση του Ρουφ και αφορά παικταρά που είναι σούπερ γκολτζής.
 
 
*Το ρεπορτάζ είναι του Φώτη Κατσούφη

Related posts

Έκοψε την πίτα ο ΓΣ Αργυρούπολης

admin

“Κουλουράκια” για τους νεοφώτιστους

abola10

Συνεχίζουν… αγκαλιά Αγία Ελεούσα και Σούρμενα

abola10