free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Βαγγέλης Λαθουράς στο τιμόνι των Νικητών

 Οι Νικητές Ανθούσας Μεσογείων ανακοίνωσαν την συμφωνία τους με τον φιλόδοξο προπονητή

 

Ο Βαγγέλης Λαθουράς είναι ο εκλεκτός της διοίκησης, αναλαμβάνοντας το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των Νικητών! Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο φιλόδοξος προπονητής ήρθε σε συμφωνία με το σωματείο της Ανθούσας και πιάνει άμεσα δουλειά. Να σημειώσουμε πως οι Νικητές στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν πως στόχος είναι η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, που να εκμεταλλευτεί την δυναμική των ακαδημιών του συλλόγου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι ΝΙΚΗΤΕΣ καλωσορίζουν τον Βαγγέλη Λαθουρά στην οικογένειά τους.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι προπονητής στην ανδρική μας ομάδα για την σαιζόν που έρχεται θα είναι ο Βαγγέλης Λαθουράς .

Ο κος Λαθουράς ,είναι 37 χρονών με πολύχρονη ποδοσφαιρική και προπονητική εμπειρία αφού ασκεί την προπονητική πάνω από 17 χρόνια. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο , κάτοχος διπλώματος UEFA Β και πρόσφατα συμμετείχε στη σχολή UEFA A . Έχει παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδες εθνικών κατηγοριών αλλά και σε ομάδες Α Κατηγορίας της ΕΠΣΑ και της ΕΠΣΑΝΑ .

Ήταν επί σειρά ετών προπονητής στον Πανιώνιο , στην Διάνα Ηλιούπολης , στο Κρυονέρι , στον Κένταυρο Καμινίων , στον Ολυμπιακό Καμινίων , στον Ξάνθο Πάτμου και στην Θύελλα Ραφήνας.

Με τον Β. Λαθουρά , η φιλοσοφία του οποίου ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία των Νικητών , συμφωνήσαμε να θέσουμε ως στόχο την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, που να εκμεταλλευτεί την δυναμική των ακαδημιών του συλλόγου , μιας ομάδας με κανόνες και αρχές , που να αποπνέει υγεία εντός και εκτός γηπέδου και η οποία σε βάθος χρόνου να βρεθεί ξανά στις ανώτερες κατηγορίες της ΕΠΣΑΝΑ.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 6/5

Abola Newsroom

Και Δριλάκη ο Γέρακας!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Έξι αγώνες στο σημερινό μενού

Abola Team