free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζουν μαζί Καλαμάκι και Μανωλάς

 

«Πιο ανταγωνιστική, πιο ώριμη και συνολικά καλύτερη» ομάδα, υποσχέθηκε ο 51χρονος προπονητής.

 

Το πρόσημο της συνύπαρξης κατά την περσινή χρονιά ήταν θετικό, επομένως η εξέλιξη της συμφωνίας για συμπόρευση και τη νέα σεζόν ανάμεσα σε Καλαμάκι και Νίκο Μανωλά δεν θα μπορούσε να αποτελεί… είδηση!

Ο σύλλογος των νοτίων προαστίων και ο 51χρονος προπονητής επέκτειναν τη συνεργασία τους για την ερχόμενη χρονιά, η οποία θα βρει τους κυανόλευκους εκ νέου στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας των Αθηνών.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Νίκος Μανωλάς στο pamebala.gr, ουσιαστικά υποσχέθηκε πως το Καλαμάκι θα παρουσιαστεί φέτος «ακόμη πιο ανταγωνιστικό, πιο ώριμο και συνολικά καλύτερο», συγκριτικά με την περσινή σεζόν.

«Είχαμε πει πέρσι πως θέλαμε να φτιάξουμε μία καινούρια ομάδα με χαμηλό μέσο ηλικίας, την οποία όμως θα σεβόταν ο αντίπαλος. Είχαμε την πιο νεανική ομάδα στην κατηγορία. Κάθε ματς το χτυπούσαμε στα ίσια μέχρι το τέλος. Νομίζω πως το Καλαμάκι έδειξε χαρακτήρα, γι’ αυτό κέρδισε τον σεβασμό όλων των αντιπάλων» τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Πάνω σε αυτή τη λογική θα κινηθούμε και φέτος. Δεν παρεκκλίνουμε από τον στόχο μας! Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι φέτος το Καλαμάκι θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό, ώριμο και συνολικά καλύτερο από πέρσι, με στόχο βέβαια κάποια στιγμή να κοιτάξει πιο ψηλά».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Μανωλάς προανήγγειλε προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις, ενώ σημείωσε πως επτά νεαροί ποδοσφαιριστές, γεννηθέντες το 1998, ήρθαν από το εφηβικό της Νίκης Αλίμου. Τέλος, η προετοιμασία των κυανόλευκων ξεκινά στις 17 Αυγούστου.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Αυτά είναι τα ζευγάρια στο Κύπελλο ΕΠΣΑ!

Ρένος Γιαμπουράς

Γ’ ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του 4ου ομίλου

Ρένος Γιαμπουράς

Τερψιθεα-Χαλκηδονικος 0-1

Ρένος Γιαμπουράς