free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ο Ηλίας Κολώνης!

 

Ενίσχυση στην μεσαία γραμμή για τους «ερυθρόλευκους», με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει ξαναπεράσει από το Μπογιάτι και διαθέτει σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις – Ευχαριστίες σε Δημοτική Αρχή!

 

Νέο μεταγραφικό «χτύπημα» από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, που βάζει ποιότητα και εμπειρία στην μεσαία του γραμμή! Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» υπό την προεδρία του Κοσμά Λεπατατζή ήρθαν σε συμφωνία με έναν παλιό γνώριμο, τον Ηλία Κολώνη, ο οποίος επιστρέφει στο Μπογιάτι και εντάσσεται στις υπηρεσίες του κόουτς Νίκου Κόκκινου.

Ο 36χρονος κεντρικός χαφ αναμφίβολα θα αποτελέσει μεγάλο εργαλείο για τον Ολυμπιακό, αφού διαθέτει μεγάλη εμπειρία από ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής! Για την ακρίβεια έχει αγωνιστεί, εκτός από το Μπογιάτι, σε Βύζα Μεγάρων(Γ’ Εθνική), Ηλιούπολη(Δ’ Εθνική), Νέα Ιωνία(Δ’ Εθνική), ΑΟΤ Αλίμου(Α’ Ανατ. Αττικής), Πρωταία Παλαιάς Φώκαιας(Α’ Ανατ. Αττικής), Αετό Κορυδαλλού, ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού!

Αλλάζει μορφή το γήπεδο στο Μπογιάτι, ευχαριστίες σε Δημοτική Αρχή!

Από εκεί και πέρα, στο γήπεδο του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου ήδη έχουν ξεκινήσει έργα που αφορούν τόσο την αντικατάσταση του τάπητα όσο και τους γύρω χώρους. Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» με ανακοίνωση της θέλησε να ευχαριστήσει τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη αλλά και τον Αντιδήμαρχο Ευάγγελο Λυρούδια. Παράλληλα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ευχαρίστησαν και τον έτερο Αντιδήμαρχο Βασίλη Κοκμοτό, που είναι υπεύθυνος για τα αθλητικά δρώμενα, που ενδιαφέρθηκε και έτρεξε την επιχορήγηση του συλλόγου.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Γενική Συνέλευση 13/6 και σε περίπτωση μη απαρτίας 20/6 στην Μαρκό

Abola Team 3

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ – ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ 4-4 | Στιγμιότυπα

admin